9 seksualnih iskustava koje svaka žena treba da iskusi

0

Ovo morate da probate bar jedanput…

Seks sa vrlo obdarenim tipom
Da, naravno da veličina nije bitna kada ste sa pravim muškarcem. Ali, ako on neće biti “onaj pravi” bolje da se manete toga što je zaista inteligentan i smuvate lika sa velikim penisom.

Ludački dobar seks
Ne zovu Francuzi orgazam “mala smrt” za džabe. Iako neće svaki seks da vas natera da se borite za dah i proveravate puls bio bi zločin kada u životu ne biste dobili svoju dozu takvog seksa. S pravom vam pripada.

Drugarski seks
Ima nečeg čudnog u seksu sa prijateljem. Oboje ste mrtvi pijani i odjednom njegova užasna bradica i glupi duks postaju neverovatno seksi. Sledeće što se dešava je da u mraku kidate odeću jedno sa drugog, nekontrolisano se smejete i iznenađeni ste koliko su mu široka ramena i koliko dobro zna šta radi.

Seks u komplikovanoj pozi
Ipak, ako ćete da isprobate neki kama sutra nemogući položaj onda radite to sa tipom koji će posle rado da vam vrati rame u svoj položaj.

Ljuti seks
Zapamtite: ljuti seks nije isto što i seks pomirenja. Dok je drugi više u stilu: toliko te volim, ne mogu da verujem da sam htela da ti ubijem mačku, ljuti seks je: ne mogu ni da te gledam ali sve jedno dolazi ovamo da ti izgrebem lice dok se divljački valjamo po krevetu! Na kraju ćete opet biti najbolji prijatelji.

Čekala sam te ceo život prvi deo
Zaljubili ste se u njega još na žurci vašeg prijatelja devedeset i neke ali tada je imao devojku a raskinuli su baš kada ste vi bili sa onim kretenom Milanom. Sada kad ste oboje singl, i goli, nadoknadićete svu tu čežnju i isplatiće se. Toliko da ćete poželeti da čekate još osam godina kako biste ponovili to iskustvo. Osim što nećete.

Čekala sam te ceo život drugi deo
Predugo se prljavo dopisujete, smejali ste se svim njegovim glupim vicevima i proganjali ga na Fejsu ali iz nekog razloga nikada se niste smuvali. Bogovi su vas sprečavali jer sada kad ste konačno u krevetu kapirate da je to više čas iz anatomije nego ludački dobar seks.

Malo perverzije
Volite seks i niste baš u fazonu da vas neko vezuje ili udara po guzi, ali postoji taj tip koji je tako dobar da sa njim %0 nijansi sive postaje neka knjižica o domaćicama. Pomerate granice, dogovorili ste se oko bezbednih reči ali ih nikada niste iskoristili i mislite da vam na licu piše koliko ste nevaljala devojka. Ali svima je ponekad potrebno malo perverzije.

Masturbacija
Dovedite sebe do takvog orgazma kakav nikad ne bi muškarac mogao da vam obezbedi. Zagrejte dlanove, uložite u dobar vibrator, izguglajte fotku Rajana Goslinga… Šta god da vas pali.

Izvor: Cosmopolitan

Foto: yayimages.com/ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.