10 znakova da vam je suđeno da budete zajedno

Imate slične interese
Delite strast prema sportu, hobijima ili kulinarstvu. Bilo da je u pitanju skijanje, ili ljubav prema ljutoj hrani, vi i partner imate čvrstu osnovu za vezu. A to je dobar znak da će veza da traje.

Ali, ne volite baš SVE iste stvari
Verovali ili ne, nezavisno od toga koliko je par kompatibilan, svako od vas bi trebao da sačuva svoju individualnost, svoje sopstvene interese koji su bitni da biste održavali zdrav način života.

Jedno drugom govorite svoje tajne
Da li vam se poverio o tome kako je u trećem razredu piškio u krevet? Da li ste vi njemu već otkrili svoj strah od klovnova? Sposobnost da verujete partneru i osećate se prijatno dok mu otkrivate neke od najblamantnijih ali i najmračnijih iskustava u vašem životu, mnogo govori o snazi vaše veze.

Ne možete da prestanete sa dodirima i poljupcima
Fizička privlačnost nije sve, ali definitivno je važna!

Volite da istražujete zajedno
Bilo da je to put na Maču Pikču, zajednički časovi kuvanja ili odlazak u neki prirodnjački muzej, stvari koje učite i otkrivate zajedno znače da ste sposobni da se zajedno razvijate.

Fer svađe
Nijedan par nije imun na svađe, ali način na koji to radite pravi je test za vašu vezu. Ako ste u stanju da zajedno dođete do produktivnog zaključka, vi ste bukvalno rođeni jedno za drugo.

Obožavate porodicu onog drugog
Ako volite članove njegove porodice onoliko koliko volite njega, znak je da ste idealan par. Ne brinite previše o njegovom čudnom ujaku. Sve porodice imaju čudnog ujaka.

Volite njegove prijatelje
Porodica je bita ali sa prijateljima provodite više vremena. Dobijate bonus poene ako nemate ništa protiv toga da provedete veče među njegovim ortacima kao jedina devojka u društvu, a dupli poeni ako to isto može i on sa vašim drugaricama.

Imate iste vrednosti
Sudbina vaše veze ima bolje izglede ako oboje želite troje dece i dva zlatna retrivera. Ili ako oboje ne želite decu već jahtu na kojoj ćete živeti do kraja života pijući šampanjac dok vam konobari donose dir na poslužavniku.

Dovršavate jedno drugom rečenice
Možda zvuči kao kliše, ali kada se dvoje ljudi poznaju toliko dobro da čitaju jedno drugom misli, znači da ste potpuno opušteni u vezi i možete biti svoji.

Izvor: Cosmopolitan