Moćni i povoljni: Stiže nova serija LG smartfona

LG Electronics će na tržište uskoro plasirati najnoviji par povoljnih pametnih telefona L serije. L Fino i L Bello smart telefoni zamišljeni su kao alternativa skupljim modelima, a savršeni su za tinejdžere i one koji smart telefon koriste prvi put. Sa brzim quad-core procesorima i veoma dobrim funkcijama koje su nasledili od popularnog LG G3 telefona, ova kompanija planira da se proširi na sva ključna tržišta pametnih telefona, nudeći kvalitetne telefone po veoma niskim cenama.

L Fino i L Bello nastavljaju tradiciju popularnog Rear key dizajna pozadinskog tastera, autentičnog za kompaniju LG, opremljeni su prvoklasnom kamerom od 8 megapiksela, kao i jedinstvenim funkcijama baziranim na korisničkom iskustvu koje fotografisanje čine vrlo jednostavnim i zabavnim. Istraživanja potrošača pokazuju da je kamera ključni faktor pri donošenju odluke o kupovini pametnog telefona, kada su u pitanju tinejdžeri i oni koji prvi put postaju vlasnici ovog uređaja. Nova L serija LG smart telefona nudi napredniju kameru od ostalih pametnih telefona u istoj kategoriji, koja omogućava kvalitetne i jasne slike, idealne za deljenje sadržaja preko društvenih mreža.

Kod oba modela Touch & Shoot opcija omogućava brzo i jednostavno beleženje posebnih trenutaka. Pritiskom na bilo koji deo ekrana, telefon će istovremeno fokusirati i fotografisati. Gesture shot opcija koja omogućava korisnicima da jednostavnim formiranjem šake u pesnicu pokrenu odbrojavanje od tri sekunde, nakon kojeg se beleži fotografija. Svetlo na prednjoj kameri pruža blago osvetljenje, kako autoportreti ne bi bili previše osvetljeni.

Knock code funkcija korisnicima daje mogućnost da otključaju svoje uređaje jednostavnim ukucavanjem personalizovanog šablona na ekranu telefona.

LG će započeti distribuciju L Fino i L Bello smart telefona na ključna 3G tržišta u Evropi.

Nadlanu / Izvor: Novosti

Pogledajte još