DRAMA u porodici Kovač: Kristina se odrekla sestre!

Ono što su mediji odavno pisali ispostavilo se kao tačno - Kristina i Aleksandra Kovač nisu u dobrim odnosima, toliko da se Kristina juče javno odrekla starije sestre!

U statusu na svom Fejsbuk profilu srednja ćerka Kornelija Kovača napisala je da je uzrok razdora među njima Aleksandrin emotivni partner (Roman Goršek)!

- Koga i kakvog voli, to je njena stvar. Šta će sve za njega da učini, takođe. Ali činjenica da njen životni partner javno pljuje i maže g.vnima njenu rođenu sestru spada u njen odnos prema meni - istakla je Kristina, objasnivši da je svađa izbila oko hora Hardkorus, kad ju je Goršek napao, a starija sestra je nije odbranila.

Ipak, kantautorka se nije zaustavila na tome, već je iznela još porodičnog prljavog veša:
- Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila... Moje dete otkako se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih dana skoro nema...

A da je istorijat neslaganja sestara dug, vidi se i po ovom delu statusa:
- Oni koji me dobro poznaju su vrlo svesni tuge s kojom proživljavam sve probleme koje već godinama ima moj odnos sa Aleksandrom, nekada davno, najbližom sestrom i osobom na svetu.

Na kraju, Kristina je zaključila:
- Aleksandra se mene odrekla 1996. godine, a ja nje danas.

Nadlanu / izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.