VEŽI ME, ODVEŽI ME: Naučite da uživate u seksualnim igrarijama!

Vezivanje podrazumeva potpunu predanost partneru i učestvovanje u igri dominacije. Dopustite nam da vam pojasnimo vezivanje ili takozvani "bondage" iz posve drugog ugla. To je seksualna praksa koje se mnogi još uvek boje; pomisao da bi zavezali partnera ili sami bili zavezani ih uznemiruje.

Vezanjem partneru pojačavate seksualno uzbuđenje, delom zato što je to jedan od nevinijih izraza seksualne agresije i što nam daje osećaj koji nikada pre nismo doživeli, delom zbog telesnih užitaka. Kada dođe do orgazma, a dok smo vezani i ne možemo da se pomerimo, to je prava "bomba" za svakoga ko je svestan svog agresivnog dela ličnosti. Kao što je napisao stručnjak Havelok Ellis: "Svako sprečavanje mišićne i emocionalne aktivnosti može pojačati stanje seksualne uzbuđenosti".

Varvarstvo ili umetnost?

Poznato je iz istorije pa sve do današnjeg vremena da i muškarci i žene često sanjaju i maštaju o potpunoj podređenosti koju nam može pružiti vezivanje. Na tu temu napisane su brojne knjige i snimljeni filmovi. U folklornoj i barbarskoj tradiciji poznato je da u noći venčanja muž svoju ženu zaveže za krevet te u njoj uživa koliko želi. Većina ljudi rado dominira u seksu na bilo koji način. Vezivanje je idealno kako biste dominirali situacijom i tim priuštili partneru nezaboravne užitke.

Krevet je najbolje mesto za "bondage"

Ako imate krevet koji ima ivice sa gornje i donje strane, imate idealnog pomagača za igru vezivanja. Partnerka gola legne na krevet, zavežete joj ruke i noge za ivice kreveta i počnete s uživanjem. Pazite da čvorove ne stegnete prejako i time joj ostavite masnice i zaustavite protok krvi. Isto tako nemojte ih zavezati prelagano kako se u ključnim trenutcima ne bi izvukla iz "okova". Kada ste vezivanje odradili pravilno, krenite na uzbuđivanje njenog tela . Prvo jezikom, pa prstima, zatim uključiti i neku igračku ukoliko je imate. Nakon vrlo malo vremena moliće vas za "glavno jelo" i izvijati se od uzbuđenja.

Na isti način žene mogu da zavežu partnera ukoliko im on to dopusti; možda će se na početku malo opirati ali kada jednom proba čari vezivanja hteće još. Bit vezivanja je da partnera dovedete do uzbuđenja koje je nemoguće izdržati a da je sam pri tome nemoćan da išta učini - vi imate sve u svojim rukama . Zavisi od vaše milosti. Za vezivanje možete koristiti pravu opremu kupljenu u seks šopovima poput lisica, ali možete se poslužiti i stvarima iz kuće poput užadi, pa čak i ženskih čarapa. Partneru možete staviti povez preko očiju da s nestrpljenjem čeka vaš sledeći potez, a ako bude preglasan možete mu staviti nešto preko ili u usta .

Poštujte pravila igre

Nikada ne smete ništa zavezati nikome oko vrata, pa čak i ako vas taj neko moli za to. To je vrlo nesigurna seksualna praksa koja se vrlo lako može izmaći kontroli i imati kobne posledice. Nikada partnerima ne stavljajte u usta nešto što bi moglo skliznuti i prouzrokovati gušenje. Budite pažljivi kada se odlučite na takvu zabavu. Isto tako igranje uloga s vezanjem praktikujte samo s partnerom kojeg dobro poznajte jer s nekim s kim se ne znate jako dobro čitava stvar može biti neugodna i loša.

Pogledajte još