VREME LETI: Šta treba naučiti o seksu dok ste mladi


Za bolji seksualni život važno je iskustvo, s iskustvom čovek postaje mudriji. Ali u mlađim danima, kad tek počinje otkrivanje sveta seksa, teško je uvek postupiti kako bi trebalo.

Ovo su stvari koje bi trebalo da znate bez obzira što ste mladi i početnici u seksu:

Recite šta želite

Kad je seksualna hemija odlična mnogi misle da partner / partnerka čita njihove misli. Ne čita. I muškarci i žene se ustručavaju od toga da kažu šta žele i što im se sviđa kad je seks u pitanju i to je pogrešno. Bolje je reći nego očekivati da će se seks poboljšati sam od sebe. Neki teško dele svoje misli sa onima s kojima dele krevet, što je potpuno apsurdno .

O da, seks može biti nespretan

Mnogi o seksu uče iz pornića i holivudskih filmova. Ali ne shvataju da tako stvari ne funkcionišu u realnom životu. Ponekad prilikom mijenjenje poza žena može slučajno udariti partnera, partner njoj počupati kosu ... Mala je verovatnoća da će par svršiti u isto vreme. Tu su i neprijatni zvukovi ... Činjenica je da seks može biti nespretan i da je to sastavni deo života.

Maksimalno dva pića

Da , alkohol može dobro doći za opuštanje. Pod uticajem alkohola ljudi rade i ono što se inače ne bi usudili. Ali alkohol i seks ne idu dobro zajedno. Za opuštanje pre seksa ne bi trebalo popiti više od dva pića.

Bezbednost na prvom mestu

Ako je neko vredan toga da se poseksate s njim neće mu smetati da s vama otvoreno razgovara o zaštiti i sigurnom seksu. Možda je razgovor o tome neprijatan, ali još je neugodnije sedeti u bolničkoj čekaonici i čekati nalaze nadajući se da nemate 'ono' što mislite da imate... ili da ste ostale u drugom stanju, potpuno neželjeno i neplanirano!

Nadlanu/PortalOko.hr

Pogledajte još