BARRIO POPULO i BESNE GLISTE - INEX FILM

"Pevaj o slobodi, oslobodi radost, izgradi revolt, uzvikni i viči o ljubavi, stopala na zemlji, glava medju oblacima, živela poezija. Ovo je taj strastveni život koji Barrio Populo želi da prikaže kroz velikodušno energetsku rok muziku, ponekad bolnu, često vatrenu i agresivnu. Ovih osam mladih muzičara rado crpe ideje iz starih dobrih recepata roka, popa i francuskih šansona. Glas na francuskom sa značajnom likirom, gde rastu divlje biljke, ruže ljubavi i protestujući korov... Barrio Populo nastavlja svojim putem, preko 300 koncerata za 4 godine u Francuskoj, Nemačkoj, Španiji, Švajcarskoj, Belgiji, Srbiji, Makedoniji, Kosovu, Albaniji, Velikoj Britaniji, Irskoj, Palestini... i ne planira da se zaustavi... Živeći u kući na selu, trude se da žive na nezavistan i alternativan način...2014 će biti radna godina sa izdavanjem njihovog novog albuma i mnogo koncerata"

Ovako sebe opisuje ovaj osmočlani bend koji ćete imati prilike da čujete u nedelju, 5. oktobra u Inex Filmu. Instrumenti koje sviraju su trombon, truba, gitara, bas, perkusije, bubnjevi, klavijatura i vokali. Trenutno su na evropskoj turneji, a Inex Film predstavlja jednu od stanica na kojoj možete čuti i upoznati ove francuske muzičare. Vidimo se!

Kao domaća podrška isto veče nastupiće i beogradski rege/rap sastav Besne Gliste koji postoji od 2010. godine, trenutno u sastavu: Julius-guitar/vocals,Que-vocals,Che-drums,Fuji-synth,Bjeka-bass,Kapa-timpans,Kiza-congos,Nole-darabuka,Mexiko-Trumpet.

Pogledajte još