OSMEHNULA MU SE SREĆA: Čovek bez lica pronašao ljubav!

Kada je Ričard Noris razneo pola svog lica sačmarom, bio je toliko izdeformisan da nije izlazio nigde napolje i mučile su ga suicidalne misli.

Ali sad, kada je prošao brojne i najkompleksnije operacije presađivanja lica u istoriji, gde su mu presađeni čak i donja vilica, zubi i jezik, našao je ljubav, i kaže da ponovo uči da se ljubi. Njegova izabranica se zove Melani Solis i iz Nju Orleansa je, a obratiila mu se mejlom, nakon što je čula šta je sve prošao i preživeo. Za Ričarda kaže “da ima brižno srce, a i da joj se dopada fizički“, sam Ričard kaže “da ljudi nekad previše brinu o spoljašnjem izgledu, i da je konačno srećan“.

Ričard je imao 22 godine kada je sebi slučajno pucao u glavu, posle rasprave sa majkom. Izlazio je napolje samo noću, krijući se iza kape i maske. Posle mnogobrojnih operacija, uspeo je da skoro skroz povrati izgled lica. Naučio je ponovo da govori, da jede i svakim danom se sve više privikava, a i dalje kaže da se svako jutro budi sa bojazni da će telo početi da odbacuje njegovo novo lice, ali da veruje da se to neće desiti. Ričard za sada uživa u svojoj novoj ljubavi.

Nadlanu / izvor: Telegraf

Pogledajte još