Soraju minuti delili od ubistva snajperom?

0

Soraja Vučelić mogla da je bude žrtva ubistva snajperom pre dve nedelje, jer je, navodno, nekoliko minuta pre oružanog napada sedela sa ubijenim biznesmenom Arminom Osmanagićem u jednom restoranu u Baru.

Kako je naveo podgorički list “Dnevne novine”, starleta će navodno biti hitno saslušana od strane crnogorske policije tim povodom.

Soraja je u tom trenutku u restoranu sedela pored Armina. Kada je čula da je tokom pucnjave spajperom pogođen i dečko koji je sedeo pored Osmanagića, nije joj bilo dobro. Odmah joj je prošlo kroz glavu da bi i ona bila pogođena, a možda i mrtva, da je samo nekoliko minuta duže ostala u restoranu. Nakon tog događaja ostala je još sedam u Crnoj Gori, ali koliko sam upućen, niko iz policije u tom trenutku nije kontaktirao sa njom kako bi došla i dala izjavu – rekao je neimenovani izvor.

Soraja Vučelić se oglasila i navela da će odazvati pozivu, kao i da joj je žao što je Osmanagić nastradao.

Saznala sam iz novina da ću biti saslušana zbog Arminovog ubistva. Naravno da ću se odazvati bilo kom pozivu, jer je to moja zakonska, ali i moralna obaveza. Mnogo mi je žao što je Armin nastradao, jer je bio veoma dobar dečko – rekla je Soraja za “Alo!”.

Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.