LE PETIT MRNJAU FEST

Tokom ovog mačjeg festivala imaćemo priliku da se upoznamo sa puno različitih mačaka. Predstaviće nam se domaće odgajivačnice, koje će izložiti svoje fantastične mace. Ljubitelji maca će moći da se informišu o interesantnim rasama putem predavanja, prezentacija i direktno od odgajivača.

Predstaviće se udruženja koja se brinu o dobrobiti maca, a biće tu i izuzetnih mačića za udomljavanje! Obradujte sebe i obojite svoj život radosnim bojama – usvojite neko slatko malo mačkoliko biće kome treba ljubav i dom!

Na predavanjima i u kontaktu sa veterinarima, specijalistima za ishranu i ponašanje, saznaćemo baš sve o macama – o nezi, ishrani, vaspitanju, friziranju, mitovima i predrasudama… Na Mrnjau Festu biće prilike da svoje mačje blago obradujete nekom odabranom hranom – slasnim zalogajčićem pred praznik, opremom za mace ili igračkicama, a predstaviće vam se i kreativci sa svojim maštovitim šapotvorinama čija je zajednička tema – mačka!

Osim zanimljivih predavanja i izložbi biće upriličene i kreativne radionice i još mnoga druga iznenađenja. Dođite u Dom sindikata u subotu 13. decembra, od 11 do 18h, da se družimo, radujemo, da mrnjaučemo zajedno i provedemo dan u dobrom društvu, najboljem – u društvu mačaka!

http://www.dds.co.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.