KONAČNO RAZOTKRIVENO: Ovih 20 mitova o seksu uopšte nisu istina!

Ako ste mislili da veliki broj cipela koje vaš potencijalni partner nosi znači bilo šta drugo sem toga da dečko nosi jednako velike čarape, prevareni ste. Ali niste jedini, još minimum nekoliko miliona žena misli skoro kao i vi da veliki broj, znači i … pa znate već šta.

U želji da razotkrije nekoliko najčešćih mitova o seksu, ekipa iza sajta Mental Floss je angažovala doktora Ajrona Kerola, stručnjaka za zdravlje da „raskrinka“ mitove koji već godinama važe za istinu.

Kerol koji vodi na Youtube kanalu sopstveni šou uspeo je tako da nas razuveri kada je u pitanju prosečna veličina penisa. Naime veliki broj studija je došao do istog rezultata da je veličina prosečnog penisa između 16 i 17 centimetara. Devojke, prva neistina. Veličina je zapravo oko 12 santimetara. Žao nam je.

Što se tiče dlakavosti, ako ste mislile da ste jedine koje nisu kompletno skinule svoje stidne dlake, verujte nam da niste. Vi ste zapravo u većini. Po Kerolu samo 11 odsto žena u dobi između 16-68 godina, depilira brazilsku sve vreme.

Hm, da li to znači da je “žbun” u modi ili da nikada nije izašao iz mode, a da mi to ne znamo?

Pogledajte koje mitove je još Kerol razotkrio.