Klub Lavirint

Sreda 1. oktobar Belgrade karaoke star – karaoke majstori počinju kvalifikacije u trci za ludu nagradu za najbolje pevačko grlo: 50.000 dinara, studijski album i profesionalni spot.

Četvrtak 2. oktobar Noblesse – glumci iz Pozorišta na Terazijama vas obaraju sa nogu i preznojavaju celovečernjom đuskom. Mislite da možete da izdržite ultimativni šou?

Petak 3. oktobar je Lucky Friday… Coolaresi i Happy hour koji je najduži u gradu. Od 22h do 23:30h se dešava šista magija: narušite dva piva – dobijete tri, narušite dve rakije – dobijete tri!

Subota 4. oktobar Dupli program za duplo luđu subotu, prvo će vas oduvati Petar Bozović, mlada nada svih naših talent emisija, a potom će bend Nevreme da napravi oluju u vašim glavama svojim neponovljivim zvukom.

Nedelja 5. oktobar je dan za obračun. Obračun bendova! Dajemo šansu probranim mladim autorskim i cover bendovima da odličnom svirkom zasluže glavnu nagradu – 100.000 i studijski album. Izađite iz studia i garaže i dođite u Lavirint.

Ponedeljak 6. oktobar Chubura Boys u moru piva – najbolje valjevsko pivo, Medved, po bahato niskoj ceni od 75 dinara! Ponedeljak svima postaje omiljeni dan u klubu Lavirint.

Utorak 7. oktobar Salsa'n'sex – vrelu energiju u Lavirintu garantuje salsa udruženje Agua. Brzinski će vas naučiti vrelom letnjem plesu, nasmejati, ali i otkriti vam koliko možete da budete zavodljivi jer je ples vertikalna projekcija horizontalnih želja.

Rezervacije na broj: 064 3343171
Cara Dušana 13

Foto: Promo

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.