Ovo su 4 ružne istine o ljubavi i seksu!

Kristijan Rader, osnivač portala za pronalazak ljubavi (i seksa) OkCupid ima vesti za nas. Nećemo reći da su loše, samo ćemo reći da su jako istinite, a ova istina bi nas mogla zaboleti. Za nas je skupio podatke koje je imao prilike da proučava na svojoj stranici, na kojoj mnogi muškarci i žene traže ljubav. Ovo je ne tako lepa, statistička istina o svetu veza i seksa.
Muškarci misle da žene imaju rok trajanja
Iako žene generalno traže muškarce svojih godina, muškarci imaju sasvim drugačije viđenje idealne žene - bez obzira na svoje godine, većina će se muškaraca najpre javiti ženama u ranim dvadesetim. Čak i oni koji su u svom profilu napisali da traže žene od 30 godina nadalje, retko se javljaju ženi koja je starija od 29.
Heteroseksualne žene nisu baš seksualne
Govorimo o spremnosti da traže seks putem interneta. Statistički podaci pokazuju da će interes za seksualnim susretom otvoreno iskazati 6.1 odsto hetero muškaraca, za gej muškarce ta brojka je 6.9 odsto kao i za žene u potrazi za lezbijskim iskustvom, a heteroseksualne žene imaju mnogo nižu brojku - tek njih 0.8 posto je spremno da traži seks.
Azijati su najmanje poželjni muškarci
Ne znamo ima li to veze sa činjenicom da imaju neimpresivan prosek dužine penisa, ali ocene korisnica stranice OkCupid kažu da su Azijati najmanje poželjni. Najpoželjniji su belci.
Crnkinje nisu poželjne muškarcima
Barem ako je verovati istim rezultatima koji svrstavaju Azijate na dno lestvice. Imaju najniže ocene, a Azijatkinje i žene latinoameričkog porekla su na vrhu lestvice.

Izvor: rouge

Pogledajte još