Otkrijte koja seks poza odgovara vašoj ličnosti!

Seks edukator dr Čarli Glikman pomoći će vam da odaberete najbolju pozu sa sebe!

Stidljiva

Da li ste stidljiva devojka koja ne voli da sva pažnja bude usmerena na nju? Savet broj jedan je da zamračite sobu, ali nemojte da vodite ljubav u potpunom mraku. Upalite nekoliko sveća ili samo stonu svetiljku. Pokušajte misionarsku pozu jer tu momak obavlja sav posao, a odgovaraće vam i doggy style jer nećete gledati direktno u partnera - savjetuje Glikman. Ako se stidite svog tela pokušajte seks ispod prekrivača, samo se setite da žene osuđuju mnogo više nego muškarci, pa iako ste nesigurni zbog strija ili kilograma muškarci to neće ni primetiti. Oni su fokusirani samo na seks - zaključuje on.

Otvorena

Društveni leptir ili otvorena devojka je dominantna, a najbolje će doći do izražaja ako je ona gore. Dok je gore ona kontroliše sve pokrete i tako dominira situacijom - tvrdi Glikman.

Društvena

Društvena devojka će dobiti najbolje rezultate u nekoj prijatnoj i intimnoj pozi. Za nju je doggy style previše bezličan položaj. Pokušajte seks licem-u-lice kako biste bili bliži jedno drugom, poput sedećeg položaja gde možete da gledate jedno drugo u oči.
Ako se potpuno obavijete oko partnera taj položaj će biti jako prijatan i intiman za vas - savetuje Glikman.

Ljuta na ceo svet

Ovakav stav može biti neosnovan. Možda vodite stresan život pa ste često promenljivog raspoloženja. Oralni seks je dobar za ovaj tip ličnosti.
Predigra je obavezna jer možete da ležite i uživate u zagrejavanju - kaže Glikman. Kada ste dovoljno zagrejani i spremni na seks, dopustite mu da preuzme kontrolu. To će biti najbolje za vas.

Otkačena

Ovo je pravi tip ličnosti koji bi isprobao zadnji ulaz. To je dobar položaj koji dozvoljava da se oboje uključite - kaže Glikman.

Niste baš za analni seks? Obrnuta kaubojka je dobra poza. On neka legne a vi ga zajašite, licem okrenutim od njega. Za dodatno zadovoljstvo sedite na stolicu ispred ogledala kako biste mogli da gledate sebe u seksualnom zanosu.

Izvor: portaloko

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.