Devojčica silovana, pa ubijena: Ivana Podraščić nađena mrtva u napuštenoj kući!

Beživotno telo četrnaestogodišnje Ivane Podraščić, učenice OŠ "Svetislav Golubović - Mitraljeta" iz Batajnice, koja je pre više od dva meseca nestala, beogradska policija pronašla je danas u napuštenoj kući u Rakovici.

Ivana je, prema saznanjima Kurira, silovana pa ubijena.

Inspektori su uspeli da razreše ovaj svirepi zločin, a muškarac za kojeg se sumnja da je ubica, i koji ima debeli krivični dosije, već je uhapšen.

Devojčica je, prema tvrdnji roditelja, 29. jula otišla iz kuće sa prijateljima u "provod" i od tada se nije nikome javila. Njen nestanak policiji je prijavio otac, i od tada se vodila kao nestala.
Ivana Podraščić nestala je u isto vreme kad i Tijana Jurić, devojčica za čije je ubistvo osumnjičen mesar Dragan Đurić iz Surčina.

Roditelji su tvrdili da je Ivana i ranije umela da ode od kuće, ali da se nikada nije dogodilo da je nema toliko dugo i da im se ne javi. Ipak, do kraja su verovali da je živa i čak preko medija poručivali da se vrati kući i da neće imati nikakvih problema.

Ministar policije Nebojša Stefanović održao je danas vanrednu konferenciju za novinare na kojoj je, zajedno sa direktorom policije Miloradom Veljovićem, saopštio detalje policijske akcije koji su doveli do hapšenja osumnjičenog za ubistvo Ivane Podraščić.

Izvor: Kurir/ND

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.