Izgovori za preljubu: Draga, prevario sam te zato što…

0

Lista razloga za preljubu je podugačka, ali da bismo vam olakšali, možda je dobro da čujete koji su to najčešći razlozi zbog kojih vas je partnerka ili partner prevario.

Dosada na poslu

Svakome je ponekad na poslu dosadno, a bezazleno čavrljanje s kolegama može dovesti do izvesnih iskrica, i niste se ni okrenuli a već ste se našli u postelji osobe za koju ste mislili da nikada ne biste mogli da budete s njom.

Strah od starenja

Recimo da ste započeli svoj brak s puno kose, prvi znak starenja… Ili ste možda videli novu boru na čelu, grudi su vam se promenile, primećujete šlauf na stomaku… Nezadovoljstvo raste i vi se ne mirite više s činjenicom da su godine učinile svoje. Samopouzdanje vam pada i, iako je vaš partner ili partnerka neko koga volite, nesvesno ćete tražiti nekog mlađeg jer ćete se samim tim i vi osećai mlađe.

Potisnuto nezadovoljstvo

Ponekad se osobe razočaraju u partnera i ne osećaju se ispunjenima- preljuba kuca na vrata. Osobe koje su sklonije potiskivanju problema i izbjegavaju suočavanje s njim takođe su sklonije da utočište potraže u zagrljaju druge osobe.

Potraga za adrenalinom

Nekima je vrlo teško vezati se samo za jednu osobu. Ok je ako vam je lepo s nekim, ali mnogi od nas često osećaju da im fali uzbuđenja. I sada, da bi dobili dozu adrenalina koja im je potrebna, ne posežu za preljubom preljube radi, već zbog onog uzbuđenja koje im je falilo u vezi.

Izvor: portaloko/nadlanu

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.