fbpx

Policija istražuje: Ubica dogovorio sastanak s Ivanom preko Fejsbuka?

Policija je istragom utvrdila da je silovatelj Darko Kostić (39) bio sa ubijenom Ivanom Podraščić prijatelj na Fejsbuku, kao i da su se često dopisivali preko ove društvene mreže. Takođe, bio je prijatelj i sa Ivaninom sestrom Nikolinom.

Policija ispituje koliko su se dopisivali i o čemu su pričali, ali i mogućnost da su upravo preko društvenih mreža dogovorili sastanak. Kostić je bio prijatelj i sa Ivaninom sestrom Nikolinom Podraščić.

Telo Ivane Podraščić (14) iz Batajnice, koja je nestala pre više od dva meseca, pronađeno je u kući u beogradskom naselju Rakovica. Za silovanje i ubistvo uhapšen je višestruko osuđivani Darko Kostić iz Beograda (39).

Prema prvim nalazima, sumnja se da je nesrećna tinejdžerka najverovatnije preminula nasilnom smrću još sredinom avgusta.

Ministar policije Nebojša Stefanović kaže da je Kostić višestruki povratnik, osuđivan za razbojništva i teške krađe, ali i za ubistvo starice na sedam godina zatvora. Policija sumnja da je Kostić izvršio još silovanja i napada na život i telo, naveo je prvi čovek srpske policije.

Ivana je 29. jula otišla od kuće sa dozvolom majke "da se provede" i od tada joj se gubi svaki trag. Rekla je majci da ide sa "društvom iz Zemuna". Bila je učenica Osnovne škole „Svetislav Golubović Mitraljeta“.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.