Opasna Ceca: Super, ja sam srpska majka i puštam troje!

Na snimanju emisije koja je na programu u subotu u 21 čas, žiri "Pinkovih zvezda" napravio je pobunu! Njihov revolt je izazvala činjenica da su devet nikad boljih takmičara završili u baražu, a da su imali pravo samo jednog da puste u sledeći krug. Da preseče kod ove neprijatne odluke, glavnu ulogu je dobila upravo Ceca Ražnatović, piše Kurir.

"Pa što meni uvek ta najgora uloga", upitala je ona Kalinića koji joj je odmah uputio odgovor: "Pa ti si srpska majka!".

"Ako sam srpska majka onda neka prođe troje", uzvratila je Ceca. Međutim, Milan je objasnio da su pravila takva da može samo jedan takmičar da prođe.

"Pravila su tu da se krše", nije prestajala Ceca. A zatim je sa Borom u duetu zapevala pesmu "Pravila, pravila, da bi me udavila". Onda se Miroslav ponudio da on preuzme tu odgovornost i tako Cecu liši te nezahvalne uloge.

Međutim, Ceca je i dalje nastavila da insistira da produkcija Pinka napravi izuzetak ove subote.Šta se do kraja desilo, saznaćemo sutra uveče kada je emisija na programu.

Bora se prvi pobunio
"Ja neću da učestvujem u odlučivanju žirija", prvi je protestvovao Bora Đorđević kada je konstatovano da će se devet stravično dobrih takmičara boriti za samo jedno mesto u drugom krugu. U tom trenutku su drugi članovi žirija ćutali. Ali kada su odslušali sve takmičare, onda su postali i glasniji od Bore, piše Kurir.

Pogledajte još