Još jedna žrtva Ivaninog ubice: Silovao me je dva sata i pretio da će mi oteti dete!

0

Kristina Kovačević (22), na osnovu čije prijave je policija uhapsila Darka Kostića i pronašla telo tinejdžerke Ivane Podraščić, ispričala je kroz kakve je muke prošla 29. septembra u napuštenoj kući u Rakovici.

Kristina Kovačević samo je jedna u nizu žrtvi višestrukog silovatelja i ubice Darka Kostića. Ona živi u vanbračnoj zajednici sa Kostićevim rođakom, sa kojim ima šestogodišnje dete. Radi kao prodavačica na vidikovačkoj pijaci, gde je pre nekoliko dana imala susret sa Ivaninim ubicom.

– Darka Kostića sam videla samo jednom u životu pre nego što ćemo se sresti na pijaci na Vidikovcu – ispričala je Kristina. – Kad sam pošla kući, krenuo je za mnom i na autobuskoj stanici mi prislonio nož koji je držao sakriven ispod jakne. Pretio mi je da će me iskasapiti ako samo pustim glas, da će oteti moje dete i da ću tek onda videti šta će se mom detetu desiti… Rekao je da će me odvesti na jedno mesto, a ja sam bila preplašena i nisam smela da zatražim pomoć.

Nasilnik je odveo Kristinu u iznajmljenu kuću u kojoj je prethodno silovao i ubio 14-godišnju Ivanu Podraščić, vezao je i seksualno se iživljavao nad njom puna dva sata. Potom je na kratko napustio mesto zločina. Kristina je nekako uspela da pobegne i odmah otišla u policiju.

Docnije je saznala da je Kostić otišao u njenu kuću i raspitivao se zašto Kristina još nije došla sa pijace. Time je, objašnjava nesrećna žena, hteo sebi da obezbedi alibi ukoliko neko posumnja da ju je on oteo i zverski se iživljavao nad njom.

Zahvaljujući njenom iskazu, operativci beogradske policije pronašli su kuću strave, a ubrzo zatim i uhapsili Darka Kostića. On je do detalja ispričao kako je zlostavljao nesrećnu devojčicu i kako ju je potom likvidirao.

ND

Foto: Yayimages, ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.