Otkačila Ljubu: Novosadska barbika ponovo sama!

Kako saznajemo, sportista je pevačici zamerio to što je svoj rođendan proslavila sa prijateljima u Amsterdamu, a on joj je spremao veliko iznenađenje u Beogradu, piše Alo.

- Ljuba je dugo pripremao iznenađenje za Natašin rođendan, a ona je njemu veče pred „divan dan“ saopštila da će ići na put sa sestrom i drugaricama. On je bio jako ljut, ali nije želeo da joj kvari raspoloženje, već je odlučio da prećuti i sačeka da se ona vrati u Beograd, pa da onda sednu i popričaju o njihovom odnosu - priča nam izvor blizak plavokosoj Novosađanki i dodaje da su se Bekvalčeva i Jovanović žestoko posvađali posle njenog dolaska iz Amsterdama, a piše Alo.

- Kada se Nataša vratila, videla se sa Ljubom i on je tada krenuo da joj prebacuje što je otišla na put i što mu nije mu rekla na vreme da će putovati, a onda je krenuo da iznosi sve što mu smeta u njihovoj vezi. Nata mu je objasnila da ne želi da se opterećuje i da su oni prvenstveno zajedno, jer im je veza opuštena i bez pritiska, a koji je on počeo u poslednje vreme da stvara.

Sve vreme su pričali povišenim tonom, a zatim je Bekvalčeva presekla i rekla da je kraj. Objasnila mu je kao mogu da ostanu prijatelji jer je on bio uz nju u raznim trenucima, ali da ona njih dvoje više ne vidi u ljubavnoj vezi. Sada hoće da se posveti poslu i da uživa sa detetom - završava priču naš dobro obavešteni izvor za Alo.

Kako bismo proverili ove informacije konaktirali smo sa pevačicom koja je do zaključenja ovog broja ostala nedostupna za komentar, dok Ljuba tokom jučerašnjeg dana nije odgovarao na naše poruke, navodi list Alo.

Drugarice prokletnice!

Malo je poznato javnosti da se druže Nataša Bekvalac i Marijana Mateus, koje su čak zajedno proslavile i rođendan. Ovo ne bi bilo čudno da Mateusova nije bivša žena Miodraga Kostića Koleta, koji je posle razvoda od kreatorke bio u ljubavnoj vezi sa Bekvalčevom. Pevačica se novom prijateljicom pohvalila i na društvenoj mreži Instagram, a slika je nastala na Marijaninoj proslavi rođendana. Da li njih dve prepičavaju jedna drugoj kako im je bilo u ljubavi sa Koletom i dele najdublje tajne, nismo uspeli da saznamo.

Pogledajte još