3 karmina koje svaka žena treba da ima

Znamo da obožavate isprobavanje novih make up proizvoda i da vam šminke jednostavno nikad nije dosta – nešto slično kao i sa cipelama!

Ipak, postoje one ključne stvari koje bi trebalo da imate, i koje su zapravo sasvim dovoljne! Iako je zabavno eksperimentisati sa električnom pink, bledo ljubičastom ili jarkom narandžastom, ovo su tri karmina koji vam zaista trebaju za fantastičan look u svakoj prilici.

Kremasta nude

Ovo je savršena dopuna večernjem smooky eye looku, ili pak neutralnom dnevnom make upu. Pažljivo odaberite nijansu, da ne biste izgledali umorno. Najbolji izbor su nude nijanse koje u sebi imaju nežne narandžaste ili roze podtonove.

Mat crvena

Ako bi trebalo da odaberete jedan jedini karmin koji ćete nositi do kraja života, to bi definitivno trebalo da bude crveni ruž! On će učiniti da izgledate glamurozno čak iako nemate kompletnu šminku i pažljivo odabranu odeću. Idealni su oni mat, jer neće izgledati previše napadno,a i postojaniji su od formula koje sadrže sjaj. Pročitajte kako da odaberete savršenu nijansu crvenog ruža za svoj ten.

Balsam za usne u roze nijansi

Ovo je najbolje rešenje za neobaveznu dnevnu šminku, jer će hidrirati vaše usne + dodati finu, seksi nijansu. Birajte one tamnijih roze tonova koji će vam dati svež i elegantan izgled.

cosmopolitan

Pogledajte još