"Dosije KOVAČ": Saopštenje Aleksandre Kovač uzburkalo javnost!

Saopštenje Aleksandre Kovač prenosimo u celosti:

"Moram da se osvrnem na javni medijski napad koji je izvršen na mene i na mog partnera Romana Gorseka, ali i na moju porodicu protekle nedelje.

Objavljivanje neistina i optuživanje na osnovu lažnih informacija je dovelo do toga da se naša imena provlače po žutoj štampi, što se nikada do sada nije dogodilo. S obzirom da moj otac Kornelije, moja sestra Anja, moj partner Roman i ja nemamo nikakve veze sa neistinama koje je Kristina Kovač napisala u svom tekstu, zamolila bih medije da to uzmu u obzir.

Moja sestra Kristina i ja smo našu poslovnu saradnju prekinule davne 1998. godine, nakon izdavanja dva K2 albuma u Srbiji, kojom smo postavile nove muzičke standarde u ovoj zemlji. Nakon toga, naši putevi se razilaze, kako poslovno, tako i privatno. Tokom godina smo se razvijale kao pojedinci koji imaju potpuno različita interesovanja, nazore i ambicije, i retko smo bile u kontaktu, baš iz tih razloga. Ja sam se nakon karijere u popularnoj muzici okrenula i komponovanju primenjene muzike, pedagoškom radu sa decom i odraslima, i akademskom usavršavanju, pa sam tako upravo magistrirala na polju filmske kompozicije na prestižnom Edinburg univerzitetu.

Moj partner, Roman Gorsek, sa kojim sam poslovnu saradnju započela 2000. godine, je svojim radom, znanjem, idejama i podrškom učestvovao u svakom mom poslovnom i životnom koraku, i bio uz mene kada niko drugi nije.

Sve optužbe koje su iznete na njegov račun su lažne, i ovim putem želim da se izvinim njemu i njegovoj porodici na svemu sto su doživeli u proteklih nedelju dana.

Moja sestra Kristina vodi svoj život, odrasla je osoba, odgovorna za svoje akcije i reči. Volim je i uvek cu je voleti, ali nas dve odavno ne ražmisljamo, živimo i komunicaramo na isti način, i molim medije da to od sada pa nadalje uvaže."

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.