Vodič za muvanje: U par koraka do bilo koje devojke u gradu!

Početak

Sačekajte na "pozivnicu za prilazak", neki neverbalni znak poput osmeha ili direktnog pogleda. Ukoliko želite da podignete tenziju, iskusno ignorišite signale neko vreme pre nego što priđete.

Izvucite ruke iz džepova

Ako u kafiću ili klubu delujete kao da se dosađujete, ne očekujte pozitivnu reakciju devojke koja vam se sviđa. Izgledate kao partibrejker? Teško da će ona želeti da razgovara sa vama.

Vežbajte prilazak

Sledeći put kada izađete jednostavno priđite devojci i počnite razgovor. Možda će vas odbiti, ali jedini način da usavršite igru je da probate sa što je moguće više žena.

Probudite njenu radoznalost

Na njena pitanja odgovarajte humorom ili kontrapitanjima što duže. To će joj pokazati da se ne trudite da je impresionirate i zainteresovaćete je.

Otvaranje

Početak konverzacije se zove "otvaranje". Spremite se unapred ili improvizujte.

Privucite pažnju

Pričajte i šalite se sa prijateljima ili sa konobarom. Ne samo da će vam to pomoći kada joj najzad priđete, već ukoliko ste ekstrovertni, veća je šansa da ćete je upecati.

Ona nije na prodaju

Ne pokušavajte da zadivite devojku time što ćete joj naručivati pića. To joj daje do znanja da ste zainteresovani i da mislite da možete da kupite njeno vreme.

Same devojke ili one u grupi

Ne plašite se da priđete bilo da je devojka u društvu ili sama. Ako se plašite da to uradite sami, povedite "po dršku".

Ona nije seksi

S obzirom na to da mislite da je devojka koja vam se sviđa seksi, veća je šansa da će primetiti da vam je cela stvar jako važna. Zapamtite, u ovoj fazi ona nije seksi, već je slatka ili zanimljiva.

Signali koje ona šalje

Naučite da čitate signale koji pokazuju da je zainteresovana, na primer kada se igra sa kosom ili se smeje. Ovo je ključna stvar jer će vam dati do znanja kada je vreme za sledeći korak.

Dame, savladajte i vi nekoliko trikova i nađite dečka koliko ovog vikenda.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još