Prevrnuo se automobil u Kneza Miloša, muškarac poginuo

Muškarac star oko 50 godina poginuo je u noći petak na subotu u ulici Kneza Miloša u Beogradu, na uključenju sa autoputa kada se njegov auto prevrnuo, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nesreća se, prema njenim rečima, dogodila sinoć u 00,01 sati, a na lice mesta upućene su tri lekarske ekipe koje su konstatovale smrt u 00,18 sati.

Macura je rekla da je Hitna pomoć tokom noći u Beogradu obavila čak 138 intervencija od kojih 33 na javnim mestima.

Sinoć u 19,53 sati kod mosta "Gazela" u smeru ka Novom Beogradu bio je saobraćajni udes u kojem nije bilo povređenih.

U 21,33 u ulici Gospodara Vučića kod Obilicevog stadiona dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređena muška osoba stara oko 30 godina. On je zadobio povrede grudnog koša, glave, nije rekonstruisao događaj i prevezen je u reanimaciju u Urgentni centar.

U 23,58 sati u ulici Kneza Miloša, uključenje s autoputa, išla je jedna ekipa za mušku osobu staru oko 30 godina koji je zadobio povredu desnog ramena i glave.

On je navodno vozač, bio je svestan, konfuzan, i prevezen je u reanimaciju u Urgentni centar, rekla je Macura.

Dogodila se još jedna saobraćajna nesreća, u 04,09 na Brankovom mostu u smeru ka gradu gde je muškarac oko 29 godina zadobio istezanje vrata, i prevezen je u reanimaciju u Urgentni centar.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, osobe sa hipertenzijom, srčani i cerebrovaskularni bolesnici, navela je Macura.

Nadlanu / izvor: Novosti

Pogledajte još