Ženska priznanja: Muškarci, ovo ne želite da znate!

Debi Herbenik, profesorka na Univerzitetu Indijana, pozvala je svoje studentkinje da anonimno otkriju neke svoje najveće tajne kad je seks u pitanju.

“Na početku svake veze sve se svodi na impresiju - i muškarci i žene se trude da izgledaju privlačno, trude se da budu pametni i zanimljivi. Ali, za ostvarenje veze treba pokazati i ranjivost. Otkrivanje tajni omogućava ljudima da se bolje povežu”, tvrdi profesorka.

Neke studentkinje su priznale tajne koje bi muškarcima mogle da budu jako seksi, kao što je maštanje o seksu u troje ili maštanje o drugoj ženi. Međutim, ima i tajni koje žene ne žele da priznaju partneru i za koje ni jedan muškarac ne bi hteo da čuje.

“Prvi orgazam sam imala ovog leta. U braku sam već 15 godina”, priznala je Dženifer (35).

“Uvek ću to bolje učiniti sama”, izjasnila se Valeri (22) kad je reč o postizanju orgazma.

“Moj dečko zna da imam vibrator, ali ne i koliko ga često koristim. Imamo odličan seksualni život i bojim se da ću to uništiti ako mu kažem', priznala je Džesika (26).

“Prevarila sam svog bivšeg i zato smo raskinuli. Moj sadašnji dečko s kojim sam dve godine u vezi to ne zna. Ne želim da zna jer ne želim da misli kako ću to opet učiniti”, tajna je koju čuva Sara (22).

“Proveravam njegov mobilni i njegov e-mail stalno. Znam da je to loše, ali moram proveravati svakog muškarca s kojim sam u vezi”, izjavila je Keti (20).

“Taj potez zbog kog prilikom seksa uzvikujem tvoje ime ništa ne valja. Prvi put sam to uradila jer sam htela da prestaneš i sad sam zaglavila i pretvaram se da mi se to sviđa”
, priznanje je Stefani (27).

“Sve vreme maštam o drugim muškarcima”, tajna je koju čuva Liz (25).

“Nikad nisam imala orgazam. Glumim svaki put”, priznala je Rač (23).

Nadlanu / izvor: Hot

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.