Proverite: Da li ste žena od koje će svaki muškarac pobeći?

0

Postoje neke osobine kod muškaraca koje iritiraju svaku ženu, ali, imamo novost za vas dame. Ako se ovako ponašate, budite sigurne, svaki će pobeći od vas.

Opsednuta dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica u stilu brojanja kalorija, to će ga vrlo brzo oterati od vas! I ne krivimo ga. Momci vole kad su devojke opuštene i pre svega kada uživaju u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da jednostavno popustite kočnice i prepustite se malim, umerenim užicima.

Radoholičarka

Lepo je što volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali.

Nezadovoljna rodbinom

Ruku na srce, retki su oni koji imaju savršenu rodbinu i koji se ni sa kim nikad nisu posvađali. Međutim, to nije razlog da konstantno pričate o tome i da ih ogovarate. Ako nemate lepe reči za svoje rođake, preskočite tu temu.

Žene koje večno izigravaju majke

Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju. Imaju osećaj da moraju da znaju za sve probleme ovog sveta i, naravno, na njima je da ih reše. Jer, ko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsednute time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i izlomiće se da bi mu udelile mudar savet.

Izvor: cosmopolitan.rs

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.