Bivši muž Goce Tržan javno prozvao pevačicu u emisiji!

0

Bivši suprug Goce Tržan Ivan Marinković na snimanju emisije pojavio se s modricama i obezbeđenjem

Na snimanju jedne emisije, bivši muž pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković, pojavio se s vidljivim podlivima na licu, u pratnji nekoliko momaka, za koje se pretpostavlja da su mu obezbeđenje.

Ne, Goca me nije zvala da pita kako sam. Nemamo taj odnos. Mada, ja bih možda nju zvao da čujem da joj se, ne daj bože, nešto dogodilo – rekao je Ivan i dodao:

Uglavnom to što je pisano o napadu na mene, nije tačno. Nisam tražio novac od medija zarad objava i slika, niti sam žrtva reketaša i zelenaša. Pozvao sam tu novinarku i pitao je zašto je pisala da su me tukli zelenaši, a ona je rekla – nisi mi rekao ko je, trebalo je nešto da napišem. To nije u redu. Na ulici je bilo 200 ljudi, koji su videli čoveka koji me je napao – rekao je Ivan, a na pitanje da li je zaista to bio član grupe Amadeus bend kao što su mediji ovih dana pisali, Ivan je dao potvrdan odgovor.

Jeste. I svi su videli. Nije mi jasno zašto se piše da nije, kad jeste. Ne bih želeo da se ikom ovakvo nešto dogodi. I naravno da se i dalje plašim za sebe. Imam podršku prijatelja, koji su sa mnom- izjavio je Marinković i dodao da je svađa izbila zbog bivše devojke, sa kojom odavno nije u kontaktu.

Izvor: Story

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.