Vodič za život bez reprize

Francuska kinematografija nalazi se visoko na listi mojih ljubavi. Kvalitetno provedeni minuti uz TV tada,  ostavljaju utisak koji me danima ne napušta. Te nedelje je došlo i mojih "pet minuta": na programu je bila "Nedelja francuskog filma" . U sredu u 20h prikazivao se film koji već dugo želim da odgledam. Bila sam presrećna, odložila sva svoja eventualna druženja sa prijateljicama, fitnes i večernju šetnju pored reke. Ova sreda je rezervisana za film! Kupila sam kokice, smanjila ton na telefonu, da me ništa ne ometa u uživanju. Upalila sam TV i sledilo je razočarenje: to nije film koji je očekujem. Greška u filmskom programu ili ja ne umem da koristim ovaj TV vodič: TAJ film se davao juče! Koliko puta se vama dogodilo nešto slično?

U Srbiji se prikazuje preko 200 TV kanala i odabrati ono što želite da gledate, uz pomoć klasičnih TV vodiča zahteva poprilično vremena i truda, pa se može desiti da će te tek sutra otkriti da vam je prošao omiljeni film ili emisija. MOJ TV PORTAL je pregledan TV vodič, jednostavan za korišćenje i ažurira se 24 časa tako da je mogućnost greške svedena na minimum.

Ako ste neodlučni i volite da vam neko preporuči šta da odgledate na ovom portalu imate bogate opise: filmova, TV serija i emisija. Ocene korisnika su ono što nas najčešće navede da odgledamo određeno filmsko ostvarenje a MOJ TV PORTAL je interativan: možete davati ocene ali i napraviti grupu omiljenih TV kanala koji odgovaraju vašem ukusu.

Pored televizijskog programa domaćih kanala, možete pratiti i veliki broj kanala strane produkcije koji se emituju preko kablovskih operatera kao što su 24Kichen, Viasat History, Viasat Explorer, National Geographic, Fox, Fox Crime, Fox Life, Fox Movies,...

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.