Pun pogodak: Kako izabrati dobar frizerski salon?

Scenario broj jedan: nezadovoljni izlazite iz salona i shvatate da bi bilo bolje da ste dodali još tih nekoliko stotina dinara: ne bi vam previše značilo u budžetu, ali bi vam mnogo značilo da imate frizuru koja vas čini srećnom.

Scenario broj dva: izabrali ste frizerski salon u kome su usluge jeftinije i, gle čuda, zadovoljni ste krajnjim rezlutatom. Frizura je baš onakva kakvu ste želeli i sada "tapšete sebe po ramenu" jer niste dozvolili da nepotrebno potrošite novac. Osećaj sreće će vas držati majdalje dok prvi put posle šišanja ne operete kosu kod kuće. Dobar fen i proverena četka su tu, ali ne vredi, kosa jednostavno ne pada kako treba.

To je cena koju plaćate: loše ošišana kosa, tretirana jeftinim materijalom izgleda lepo dok ne zatvorite vrata frizerskog salona za sobom. Zar zaslužujte ovakav tretman?

Onaj ko pronađe istinski dobrog frizera, pronašao je blago. To znaju sve one dame koje se "kunu" u frizera kome su verne godinama, čak i onda kada ih odbija za feniranje zbog prebukiranog rasporeda, što ume da bude izuzetno frustrirajuće.

Mnoge stvari o kojima možda i ne razmišljamo u prvom trenutku, čine dobar frizerski salon.

Školovani frizeri koji su vešti i odgovorni uvek će pobediti one neuke koji zbog želje da što više zarade koriste loš materijal, pa kosa umesto da bude zdrava, vremenom postaje lošija. Dakle, zaboravite na primamljivu jednakost: "jeftin = dobar".

(old_image)

Frizerski salon Hairlovers brine o potrebama klijenata. Oni će vas naučiti kako da vodite računa o svojoj kosi, a njihovi stilisti, koji stalno idu na dodatne obuke i usavršavanja, najbolje će umeti da vas posavetuju u vezi sa onim što odgovara vašem obliku lica, glave i tipu kose. Dokazaće vam i da je veoma bitno da frizura, osim s crtama lica, bude usklađena i sa karakterom.

Ono što je mnogima jako važno, odgovor "Ne možemo tada da vas primimo" ne postoji! Štaviše, da biste zakazali termin ne morate da obavite ni jedan jedini poziv, dovoljno je popunite aplikaciju za zakazivanje. Koliko puta vam se dogodilo da zatrpani obavezama zaboravite da pozovete frizera tokom radnog vremena, već se setite uveče kada je prekasno? Moderno zakazivanje u Frizerskom salonu Hairlovers moguće je 24 sata online!

U ovom frizerskom salonu zakazivanje je brzo i bez komplikacija, a zadovoljstvo klijenta je na prvom mestu.

Frizerski salon Hairlovers učiniće da budete zadovoljni svojim odrazom u ogledalu, jer to je ono što zaslužujete!

Pogledajte još