Popularni voditelj se vratio bivšoj ženi: Viđaju se već nekoliko meseci

0

Voditelj i njegova bivša supruga viđaju se već nekoliko meseci, a ona se o njemu brinula pošto je izašao iz bolnice, gde je bio dva dana zbog srca

Ivan Ivanović pomirio se sa svojom bivšom ženom Zoricom od koje se razveo pre dve godine. Naime, voditelj i njegova supruga, kako se priča, dali su novu šansu staroj ljubavi i svakodnevno se viđaju. Ivanović i njegova bivša supruga viđaju se već nekoliko meseci, a neretko i prespavaju jedno kod drugog.

Ivan i Zorica su shvatili da su možda prenaglili u odluci da se razvedu. Zaključili su da se vole i da su jedno drugom veliki oslonac i podrška. Njih dvoje nikada nisu ni prestali da se vole, a razdvojile su ih Ivanove poslovne obaveze zbog kojih je sve manje imao vremena da se posveti Zorici, koja je tražila pažnju. Sada je sve drugačije, Ivan svoje slobodno vreme posvećuje supruzi i ćerki“, rekao je dobro obavešten izvor i dodaje da Zorica vodi računa o njemu otkako je izašao iz bolnice.

“Zorica vodi brigu o Ivanu otkako je izašao iz bolnice. On je prvu noć posle izlaska iz bolnice proveo kod bivše žene, koja mu je pomogla u svemu. Zaista im je lepo u poslednje vreme i uživaju zajedno sa ćerkom Stašom“, rekao je izvor.

Podsetimo, voditelj se od svoje supruge sa kojom ima ćerku Stašu zvanično razveo 2012. godine iako su se razišli mnogo pre toga. O razlozima razvoda nikada nije javno govorio, a koliko je vezan za njih dve govori činjenica da u svakoj emisiji pije iz šolje sa likovima supruge i ćerke.

Izvor: Kurur/Alo

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.