Ne možete ni da pretpostavite: Ona će predstavljati Srbiju na Evrosongu? (FOTO)

0

Mlada pevačica je na mom spisku. Bacamo na sto razna imena i tražimo dobro rešenje. Odlučiće glas naroda, kaže Vladimir Graić, autor pesme

Bojana Stamenov (28), pevačica koju s punim pravom zbog njenog raskošnog glasa i neobičnog imidža nazivaju srpskom Aretom Frenklin, jedan je od aduta Srbije za Evroviziju.

Počela u luna-parku

Bojana je prvi nastup imala kao mala dok je s luna-parkom putovala po Srbiji. Volela je da pevuši pesme Lepe Brene. Nakon završetka srednje škole trebalo je da putuje na školovanje u inostranstvo, ali ju je bolest u tome sprečila.

Finalistkinja šou-programa „Ja imam talenat“, kako Kurir saznaje, izvešće jednu od tri pesme koje će pisati Vladimir Graić. Druga dva kandidata koji će se boriti za svoje mesto na ovom festivalu, koje će biti održano na proleće sledeće godine u Beču, još uvek su tajna. Za njih troje glasaće gledaoci i ko bude imao najviše glasova predstavlja će Srbiju na Evroviziji.

Bojana jeste na mom spisku. Neće biti samo moja odluka ko će izvoditi numere, već i produkcije „Beoton“ i Saše Mirkovića. Bacamo na sto razna imena i tražimo dobro rešenje. Na kraju, presudan će biti glas naroda – kaže Graić.


Izvor: Kurir

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.