Nedeljni horoskop (ponedeljak 06. oktobar - nedelja 12. oktobar)

OVAN

Iako ste osoba koja mnogo radi i traži posvećenost od svojih saradnika, sada ćete biti u krugu vama omiljenih kolega, istomišljenika, tako da možete da napredujete. Verovatno ponovo put u inostranstvo vas vodi gde imate priliku da zaradite. Saradnja sa Bikom ili Ovnom dobra. Težak period za saradnju Lav ili Jarac. Ako ste u braku fizičko odvajanje od partnera. Verovatno će biti razlog poslovno putovanje. Ukoliko ste slobodni put će vas zbližiti sa jednom osobom koja ima zanimljiv hobi. Često putuje i posećuje razne edukativne seanse. Nervoza može da pokvari dosta toga. Uglavnom dobro zdravlje za sada.

BIK

Vi znate šta treba da radite u teškim momentima besparice. Imate podršku osobe koja radi sa vama. Morate da se usmerite na druge. Sjajna podrška stiže iz zemlje sa severa, može biti Nemačka, Austrija... Emotivno period samog početka nedelje biće zatvoren bez nekih važnijih dešavanja. To je ono što vama ne odgovara, ali do kraja Vi izlazite kao pobednik, imaćete emotivno strastven susret sa Vagom ili Bikom. Nervoza vas često uznemiri a oni koji imaju veći problem zdravlja moraju da se leče novim metodama...

BLIZANCI

Verovali ste u jedan posao i ljude koji su vam bliski ali to je sada propalao. Morate da potražite nove sisteme za vaše super ideje. Jer Vi ste ipak neko ko ide ispred drugih. Bavite se osobama mnogo nižim sposobnostima od vaših. Pokušajte da budete i ponekad pragmatični a ne samo empatični. Veći novac od srede ili subote. Slobodni mogu da sretnu nekog sredinom nedelje na nekom iznenadnom partiju. Oni koji su u braku ili već imaju formiranu vezu bilo bi dobro da se opustite i provedete vreme sa prijateljima. Zdravstveno problem sa zuboboljom.

RAK

Možete da očekujete velike promene ili bar priču oko toga. Imate snagu i volju i to je sasvim dovoljno da pokrenete sve svoje unutrašnje i spoljašnje kapacitete. Dobar period za komunkaciju od srede. Sarađujte sa Vagom, Ovnom ili Blizancima. U ljubavi je potrebno strpljenje, lepa reč, dogovor. Oni koji su u braku ili vezi mogu da očekuju dobar period od vikenda u zajednici jer će biti prezauzeti poslom...Slobodni mogu da očekuju susret sa osobom koja radi poslove u jakoj državnoj instituciji. Čuvajte se raznih upala.

LAV

Posao- sad ili nikad. Spremni ste da menjate sve. Tera vas unutrašnji osećaj koji govori o vama kao nekom ko može sve sam. Potrebno je da se organizujete od utorka za važan poslovni razgovor. Zaradićete novac putem poslova vezanim za saobraćaj. Sa partnerom očekujete manje svađe, nerazumevanje. Partner vam često ukazuje na greške ali Vi to ne želite ili nećete da vidite. Često ste egoistični, mislite da sve možete sami. Oni koji su slobodni imaju poznanstvo oko vikenda sa Vodolijom ili Ribama. Nervoza vas prati duži period. Čuvajte se padova, povreda...

DEVICA

Imate snage da završite sve što nameravate. Pustite da se neke stvari same odvijaju. Upravo zbog retrogradnog Merkura mnogi će imati pad u karijeri ili važnim životnim događajima. Nije strašno ali treba imati u vidu ovakvu konstelaciju. Imate partnera koji je nedefinisan. Vas inače privlače pomalo čudni likovi. Oni se obično ističu svojim radom ili nekim posebnim načinom oblačenja. To u neku ruku može da bude interesantno ali vodite računa da vas to neodvuče u iluziju a ne ljubav i iskrenost. Oni koji su slobodni imaju susret u klubu sa Bikom, drugom Devicom. Odmarajte više.

VAGA

Naredne dane ste već isplanirali. Početak nedelje veoma dinamičan. Petak nije dobar za ulaganje novca, početak nečeg novog, bar ne ove nedelje. Emotivno potrebno je da budete psihički stabilniji kako biste imali podršku partnera. Često upadate u svađu. Bili ste uvek pravedni i put kojim treba da idete jeste saradnja. Sada ste u prilici da se stabilizujete, partner je tu da vam pomogne. Slobodne Vage upašće u neočekivanu vezu. Ovo je susret sa osobom koja je u braku. Nagle oscilacije raspoloženja utiču na vaše zdravlje.

ŠKORPIJA

Retrogradni Merkur početkom nedelje u vašem sazvežđu je otežanje za svaki znak posebno za Vas. Čuvajte novac ali isto tako ako baš morate da donesete neku važnu odluku, onda neka to bude uz savet vaših dobrih kolega, prijatelja, porodice. Slobodni moraju da budu svesni svojih kvaliteta, iako su sad sami nije vreme da ulaze u bilo kakvu vezu jer će napraviti pogrešan korak. Sačekajte... Oni koji su u braku ili vezi mogu biti odvojeni od partnera ili imati nesporazum, nerazumevanje. Zdravstveno, dobro je koristite prirodne preparate ukoliko bolujete od prehlada ili hroničnih upala.

STRELAC

Konačno ćete shvatiti da vas saradnici varaju. Zapravo nije klasična prevara, radi novca ili amorala. Ovde se radi o ozbiljnim poslovnim idejama koje mogu da budu ,,preotete,, . Oprez ove nedelje. Slobodni od sredine nedelje imaju susret tajne prirode. Ovo je veza sa kojom imate duži period poznanastvo. Oni koji su u braku mogu biti u boljoj komunikaciji sa partnerom, biće otvorena priča o samim emocijama i stanju u zajednici. Problem sa rukama, kukovima.

JARAC

Iako mislite da su vam sve lađe potonule, pojaviće se neki Bik ili Rak koji mogu da vam pomognu oko karijere i posla. Dobar period za vikend kao putovanje, sklapanje poslovnih aranžmana. Oni koji su u braku ili vezi imaju naporne prijatelje koji ih previše vezuju za sebe i svoje probleme. Morate da se odvojite od takve energije jer vam ova nedelja može doneti problem upravo na taj način. Oni koji su slobodni imaju više sreće. Poznanstvo sa osobom iz sfere dizajna. Četvrtak plodan dan za ljubavne susrete. Raspoloženje vam raste iz dana u dan i imaćete dobro zdravlje.

VODOLIJA

Ako ste propustili prošle nedelje putovanje onda je prilika da se stvari izmene i pokrenu na bolje ovog puta. Od srede dobra energija za sve koji planiraju nešto novo ili da ožive staro. Dobar posao ako se krećete i putujete, tu je veći novac. Radite poslove koji vam donose brzu zaradu, bez većeg emotivnog vezivanja za kolektiv, mesto rada..itd. Slobodni imaju susret od utorka sa osobom iz znaka Vage ili Blizanci. Oni koji imaju brak, vezu mogu da očekuju lepe i romantične trenutke sa voljenom osobom. Poroblem sa zglobovima, čuvajte se prehlada.

RIBE

Stali ste. Potrebne su vam nove ideje. Sačekajte kraj nedelje. Vikend iako kategorisan kao odmor, biće važan za viđenje sa uticajnim ljudima. Osobe koje duži period imaju težak period kroz finansije moraju sebe da nateraju da prihvate stanje u kakvom jesu. Ova nedelja je dobra za one koji su predhodnu nedelju iskoristili za poznanstvo. Niste uvek previše zavisni od partnerskih odnosa ali bilo bi lepo da se pokrenete pred kraj nedelje ukoliko ste totalno sami. Oni koji imaju zajednicu biće u mirnom odnosu sa partnerom... Nešto kao nezainteresovani. Problem sa stomakom. Potrebna vam je šetnja.

Pogledajte još