Ljubavni horoskop za 07. oktobar

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Mesec u večernjim satima ulazi u vaš znak i u fazi pred pomračenje čini vas prilično nervoznim ili nestrpljivim. Mogli biste doneti pogrešan zaključak povodom nekog posla koji bi trebalo da zaključite u radu sa Vagom ili Lavom. Dobijate priliku da se izvinite Raku za nešto što ste pre izvesnog vremena izjavili na njegov račun.

Pročitajte i: Horoskop za 07. oktobar

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Verujete da ste u prilici da se dogovorite sa nekim ko vam je veoma drag oko bitnih pitanja ali danas to teško da će vam poći za rukom jer je Mesec u fazi pred pomračenja u vašoj astrološkoj kući tajni, tajnih neprijatelja i neprijatnosti. Verujete da ste na pravom putu da rešite spor ili nesuglasice sa saradnikom ali morate nastupiti hladne glave bez mnogo uzbuđenja.

Nedeljni horoskop (ponedeljak 06. oktobar - nedelja 12. oktobar)

Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 06. oktobar - nedelja 12. oktobar) - See more at: /pocetna/zabava/horoskop/Ljubavni-horoskop-za-06-oktobar.a-251302.813.html#sthash.dNTy9oto.dpuf

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Mnogo toga vam nije jasno a tiče se vašeg statusa na poslu, poslovnih ponuda ili nekih prilika koje vam se ukazuju posredstvom žena. Verujete da ste na pravom putu da uradite nešto za svoju karijeru i da bi trebalo da donesete odluku o tome na koji način treba da postupite. Imate nekoliko načina kako da stupite u kontakt sa Ovnom ali vi nećete iskoristiti nijedan, uraditćete sve po svome.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Mesec se sprema da uđe u fazu pred pomračenje što se dešava dva puta godišnje i vi možete danas biti posebno osetljivi u vezi sa svim pitanjima koja se tiču vaše karijere ili odnosa sa autoritetima. Ako želite da dođete do pravog rešenja kada je u pitanju vaš budući projekat, trebalo bi da pitate za savet Jarca ili Škorpiju.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Imate način kako da rešite nesporazum sa osobom na položaju ili sa nekim ko odlučuje o vašem statusu ali vi niste ni približno toliko spremni da učinte za sebe koliko su to drugi spremni da učine za vas. Ne bi trebalo da se nervirate oko nečega što vam izgleda trenutno nepovoljno a tiče se stručnog usavršavanja ili pitanja u vezi sa radniim mestom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Imate mogućnost da dođete do neke ekstra zarade i potrudićete da uradite sve onako kako se od vas očekuje ali ćete ipak postupiti po svome kada je u pitanju saradnja sa nekim vatrenim znakom. Verujete u mogućnost nalaženja kompromisnog rešenja u radu sa Jarcem ili Škorpijom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Preko vašeg znaka prelazi Sunce koje ulazi u aspekt pred pomračenje Meseca što će se odraziti na vaš znak naročito ako ste osoba od inicijative i ako želite da uradite nešto originalno,posebno ako ste umetnik. Verujete da na vaše dobre namere jedan Lav neće ostati ravnodušan ali zato jedan Rak može vam prirediti neprijatno iznenađenje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Osećate se kao da ste u nekoj vrsti zavetrine i ne želite mnogo da se raspravaljate sa onima od kojih zavisite. Morate da što pre završite započete poslove u protivnom možete biti na nekoj vrsti štete. Nemojte propustiti priliku koja se tiče inostranstva i rada sa strancima. Moguća je vest od jednog Strelca ili Lava.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Mars u vašem znaku nije ugrožen fazom u koju ulazi Mesec uoči pomračenja i vi se ponašate kao da vladate situacijom u stvari vas mnogo toga demorališe. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji po pitanju zajedničkog posla sa nekim vatrenim znakom.Nekome je veoma bitno da sa vama započne saradnju, moguće osobi sa nemačkog jezičkog područja.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Imate osećaj kao da vam situacija izmiče kontroli i da ćete morati da napravite izuzetak ili kompromis na šta niste baš voljni. Mnogi vas kritikuju da kasnite u izvršenju svojih obaveza ali vas to mnogo ne brine. Trudite se da budete u top formi da biste mogli da obaveite sve što se od vas očeku. Dobiajte poziv od Vodolije ili Ovna.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Danas možete reći nešto što vam nikako ne ide u prilog i zbog toga možete doći u konfliktnu situaciju koju nećete moći lako da rešite. Nemojte se izvinjavati onima koji to ne zaslužuju ali uradite sve kako ste se dogovorili sa nekim vatrenim znakom čak i ako vas nervira ili ako niste sigurni da je prema vama fer.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pomračenje Meseca sprema se u vašoj astrološkoj kući posla i novca i vi ćete biti spremni da uložite dodatan napor da biste prevazišli sve nesporazume koji mogu iskrsnuti na relaciji vi-saradnici. Idete preko svojih mogućnosti a mnogi vam zameraju da ste nerealno ambiciozni. Moguća je rasprava sa osobom koja sarađuje sa strancima.

conopljanews

conopljanews

Pogledajte još