SEKSI HOROSKOP: Erogene zone horoskopskih znakova

Ovan
Kod muškaraca i žena Ovnova posebno osetljivi nervni završeci nalaze se na licu i glavi. Ovnovi će reagovati na nežno maženje čela ili igranje sa kosom. Ovo može da bude i češljanje i milovanje vrha glave. Blago prodjite prstom preko slepoočnica ili kroz kosu Ovna, i započeli ste seksualno prijateljstvo. Grickači ušiju če kod ovnova naići na radostan odziv, a ženu ćete naročito izludeti ako joj budete dahtali na uvo. Grickači usana postižu rezultate, a lak poljubac sklopljenog oka iz nekog razloga šalje trnce uživanja niz Ovnovu kičmu. Muška brada uzbuđuje ženu Ovna. Mekane dlake muške brade šalju joj hiljade divnih osećaja. Ako nemate bradu, ništa se ne brinite. jednostavno dodirivanje njenih usana vrhovima prstiju stvoriće divlje osećaje.

Bik
Osetljive oblasti za Bika su vrat i grlo. Počnite sa laganim milovanjem oko potiljka, blago preskačući na vrat. Nastavite sa poljupcima u vrat i Bik će uskoro planuti. Prilike za “slučajne” dodire ove vrste su beskrajne. Na primer, dok muškarcu popravljate kravatu možete da mu pomazite vrat ili da pustite prste da nežno skliznu preko njega. Bićete iznenadjeni bikovom reakcijom! Na plaži, nežna ruka na ženinom golom vratu ili čišćenje peska sa njega poslaće poruku njenom mozgu.U privatnosti sobe vrat i grlo treba da budu meta. Strastveni poljupci i nežni ljubavni ujedi na zadnjem delu vrata će posebno uzbuditi Bika. opet, ne zaboravite da Bik sve voli polako i lagano, pa stoga održavajte proučen pristup i ne pokušavajte da silujete momenat.

Blizanci
Šake i ruke do ramena su naročito osetljive oblasti. Žene Blizanci odgovaraju na rukoljube; muškarci Blizanci vole da im se prsti lagano sisaju, jedan po jedan. Za bilo koji pol, probajte da im lagano prelazite šakom po ruci. Blago dodirivanje kože će ih naježiti – skoro kao da nervni završeci pokusavaju da vam uzvrate dodir. Slučajno milovanje vrhovima prstiju po šaci može da pošalje trnce slasti uz njihovu kičmu. Ljubljenje unutrašnjosti ruke je poseban dogadjaj. Za interesantnu (i provokativnu) varijaciju, lagano pomerajte usne i jezik od lakta do pazuha. Praktično ćete osetiti bljeskove požude.

Rak
Jedna od stvari koja najviše pali i muškirce i žene u ovom znaku jesu strastveni poljupci.Punim korišćenjem jezika i zuba. Poznato je da mogu i da dožive orgazam od ljubljenja! Medjutim, najosetljiviji organ tela su im grudi. Oba pola će reagovati na oralnu i ručnu stimulaciju bradavica. Milovanja donje strane grudi mekanim jagodicama prstiju stvaraju najurgentniji osećaj seksualne želje. Oni vole i navijanje, kada se bradavica drži izmedju palca i kažiprsta i navija kao sat, čak i kasnije u predigri, nežno povlačenje grudi im pojačava zadovoljstvo. Trik za ženu koja vodi ljubav sa muškarcem Rakom: prelazite rukom preko njegovih grudi, jedva dodirujući kožu. Dlake na telu kao da će posegnuti za vašim prstima. Ako nastavite to da radite, podivljaće!

Lav
U redu, da pretpostavimo da ste doveli Lava u dovljno kraljevski ambijent. Gde da započne akcija?
Možete da počnete u kupatilu. Probajte da mekanim sundjerom trljate Lava dok mu se koža ne zarumeni. Ledja su posebno ranjiva oblast, idite nežno naniže niz kičmu do osnove, onda na putu ka gore se zadržite malo na krstima. Lav će početi da prede – i verovatno vas pozvati u kadu!
Sa muškim Lavom, probajte da mu nežno grebete ledja za vreme vodenja ljubavi. Uzbudićete ga za veće napore i bolji rad.
Ženskog Lava uzbudite milovanjem resama šala (najbolje kašmirskog) od ramena sve preko ledja. Sledite ovaj tretman mekmom četkom za puder. Prelazite preko iste oblasti, zadržavajući se duže na osetljivom delu krsta. Postaće strastvena lavica.
Koristan savet: za vreme zagrevanja sa ženom Lavom, tražite znake seksualnog uzbudenja ,trazite ih u rumenilu kože koje počinje oko stomaka i polako se širi na njene grudi, vrat i grlo. Intenzivitost zarumenelosti će biti u direktnoj srazmeri sa količinom stimulacije, a kada dobije pravu nijansu, vaša je!

Devica
Kada tražite fizički okidač koji će napaliti Devicu i stvari su napredovale do tačke gde možete da je pipate, ne previdjajte stomak.
Kod Device, cela oblast od medjunožja do donjeg dela grudi reaguje na jezik, blag prelazak prstima preko njega, ili čak lake dodire ljubavnikovih dlačica. Nokat koji horizontalno prelazi sa strane na stranu izazvaće im trnce. Senzualni žmarci mogu da se postignu kupanjem stomaka sundjerom, sapunom i toplom vodom.Devica posebno voli osećaj mlaza tuša po ovoj oblasti. Ne zaboravite OVO ako se budete tuširali udvoje pre odlaska u krevet (što je divna ideja jer Devicu veoma uzbuduje čistoća). Ako kada ima malo sedište, neka vam žena Devica sedne u krilo dok joj vi prodirete otpozadi, tušem milujući njen stomak i prednji deo vagine. Dok ležite u krevetu, nežno masirajte Devicu kružnim pokretima oko pupka. Za kulminaciju stavite jezik direktno u pupak i nastavite sa istim kružnim pokretima. Dobićete brže rezultate nego što ste se nadali!

Vaga
Krsta i guze su Vagama osetijive oblasti. U društvenim prigodama, plešu, ili čak i kada šetate, neka vam prsti nežno miluju donje delove Vaginih leđa. U intimnijim trenucima, stavite obe šake na Vagine guzove i nadlanicom pravite male krugove, nagore preko krsta ka vrhu kičme. Srednje pritiskajte, i vratite se na guzove za veliko finale. To će izludeti pravu Vagu. Ako je Vaga muškarac, poludeće za nežnim dodirom tvrdih bradavica na nižim delovima njegovih ledja. Nećete to morati da ponavljate. Za sve Vage, guza je vrlo erogena zona. Ženske Vage vole da im se ova oblast trlja, mazi, tapka, i razigrano štipa, i od takve pažnje postaje seksualno uzbudjena. Pada i na poze za vodenje ljubavi gde joj je guza prikazana njenom ljubavniku, kao u snošaju otpozadi. Vage oba pola reaguju na silovite napade na njihove staražnjice golim rukama, reketom i bičem. Uzgred, Vage obično možete da prepoznate po njihovim naročito lepo oblikovanim i zaobljenim guzama.

Škorpija
Škorpijina najosetljivija oblast jesu genitalije. Za muškarca, čak i blago milovanje genitalne oblasti pretvoriće ga u vulkan. A zasto ne bi? On stiče naboj i samo od nošenja slip gaćica preko bokserica! žene ovog znaka mogu da se uzbude samim prekrštanjem nogu i pomeranjem njih tako da im se usmine trljaju.Muškarce Škorpije nista pod kapom nebeskom ne zadovoljava više od lakog palacanjanja jezikom po glaviću njegovog penisa. Da li treba da dodam da žena Škorpija naročito uživa u kunilingusu? kada se igrate sa Škorpijinim genitalijama, bukvalno imate partnera na dlanu!

Strelac
Bokovi i butine su naročito erotične oblasti za deveti znak u zodijaku, ali za ženu Strelca je i njena kosa. Igrajte se sa njom, milujte je, češljajte, četkajte, nežno je vucite. Ona će predeti kao mače. A ako to budete radili dovoljno dugo, samo to će potpaliti njene uspavane strasti. Ranjiva joj je oblast blizu genitalija. Poljupci po unutrašnjosti bedara, iii lak prelazak jezikom od kolena do prepona će ga oduševiti. Kao što će i delikatno milovanje njegovih kukova.Za ženske i muške Strelce: probajte sa trljanjem toplim uljem. Na kukovima koristite kružne pokrete a na bedrima vertikalne. Prelazite noktom preko zaobljenili predela – to će slati erotske osećaje uz njegovu kičmu i ne budite iznenadeni ako ne uspete da završite masazu.

Jarac
Muškarac Jarac voli da mu žena lagano bradavicama prelazi preko lica, usta gudi, stomaka, i prepona. To može da ga totalno sludi. Strast žene Jarca će doći do uraganske snage ako joj partner ljubi pupak ili iza kolena. Koža oko pupka je naročito osetljiva kod žena rodjenih u ovom znaku. A koža na poledjini kolena reaguje na čulne stimulanse koliko i unutrašnjost bedara kod drugih žena.I muški i ženski Jarčevi reaguju na masažu koja počinje u donjem delu ledja i nežno ide nagore sa sa svake strane kičme, kao i na lagane i kratke krugove jezikom oko kičmenog stuba.Postoji neobičan procenat Jarčeva koji tvrde da ih pali aksilizam.To je oblik trljanja u kome se koristi pazuha kao izvor seksualnog zadovoljstva.Sami istrazite dalje.

Vodolija
Senzitivne oblasti su list i članak. Svaka poza koja dodiruje te oblasti značajno će im stimulisati zelju. Dlanom ruke trljajte članak i list odlučnim kretanjem na gore. Radite ovo kao milovanje, skoro odsutno. Bićete zadovoljni njihovom reakcijom. Probajte da vodite ljubav stojeći kada žena obmota svoju nogu oko muškarčeve. Prirodna akcija za vreme snošaja uzrokovaće trenje erogenih zona (ovo je naročito efikasno u bazenu.) Druge poze koje omogućavaju kontakt sa listom i člankom će im pojačati zadovoljstio. Vodolija je podložna nežnom dodiru. Sve drugo ih deflnitivno odbija.

Ribe
Stopala. Riba reaguje na nežnu masažu i milovanje pete i svoda, delikatno milovanje tabana, ili sisanje prstiju na nogama. Počnite na članku, pa idite kružno prstima okolo do pete pa onda nadole do prstiju. Ako im protrljate prste svojim prstima ili ih uzmete u usta i mekano ugrizete, izludećete Ribu od uživanja Žena Riba voli da stopalima masturbira ljubavniku .Ona to radi tako što nežno kotrlja penis izmedu tabana. Muškarci Ribe dobijaju dodatnu stimulaciju tako što uvuku prst noge u ženinu vaginu ili od samog trljanja stopala preko vaginalne i analne oblasti. Brčkanje nogu pre seksa čini Ribu prijemčivijom.

horoskopskiznaci.com

Pogledajte još