Manijaci decenijama onanišu ispred porodilišta!

Obezbeđenje Kliničkog centra Srbije je upoznato sa ovim problemom, pa i sa licima koja su već nekoliko puta hapšena zbog toga.

Zgroženi prolaznici i porodilje svakodnevno se susreću sa ovim prizorom, ali i istim osobama, koje se ispred bolnice samozadovoljavaju.

Bojan Borovčanin, načelnik obezbeđenja KCS, tvrdi za "Novosti" da je ovaj problem konstantno prisutan, ali da dodatnu teškoću predstavljaju ograničene nadležnosti.

"Mi svakodnevno dobijamo prijave prolaznika, pacijenata, radnika ove ustanove, ali naše nadležnosti su jako sužene. Ovi muškarci se nalaze izvan dvorišta Kliničkog centra, pa naše patrole nemogu da deluju. Ukliko po0kupaju da ih oteraju, oni beže niz strmu stranu ka autoputu, padaju i postoji velika opasnost da se povrede", objasnio je Borovčanin.

Borovčanin tvrdi da se radi o tri osobe dobro poznate policijskoj stanici Savski venac, koji se s vremena na vreme smenjuju na ovoj lokaciji. Ipak, oni nikada nisu naudili nikome u krugu Kliničkog centra.

"Jedino rešenje može biti zajednička akcija policije, socijalnih radnika i našeg obezbeđenja", kaže Borovčanin.

Nadležni iz ove ustanove najavili su sprovođenje nove akcije, kako bi se konačno sprečilo okupčjanje manijaka ispred ovog porodilišta.

Izvor: Mondo

Pogledajte još