fbpx

Mala škola masturbacije: Doživite najjači orgazam - same!

96 posto žena je priznalo da se samozadovoljava
To potvrđuju i podaci jednog istraživanja u kojem je 96 posto žena priznalo kako se samozadovoljava, no iako su o tome progovorile u anonimnoj anketi, na pitanje kako se osećaju kada pričaju o tome većina je priznala snažan osećaj nelagode i srama.

No masturbacija nikako ne bi trebala biti tabu tema već privatna stvar koja deluje pozitivno na telo, raspoloženje i sam seksualan život. Saznajte šta vam je sve potrebno da same doživite najjači orgazam.

1. Atmosfera
Čak 90 posto žena svoje telo istražuje u privatnosti spavaće sobe što znači da je i za samozadovoljavanje potrebna valjana atmosfera. Prvo što morate otkriti je šta vas uzbuđuje. I dok je za neke žene dovoljno leći na krevet i dodirivati telo, drugima je savršen stimulator losion za telo, omiljena pesma ili pak zgužvano ćebe stisnuto u međunožje.

"Masturbacija ne bi trebala da bude tabu tema već privatna stvar koja deluje pozitivno na telo, raspoloženje i sam seksualan život"

2. Privatnost
31 posto žena je priznalo kako im je za ceo proces masturbacije potrebno oko 20 minuta što znači da morate biti potpuno opuštene. Upravo zbog toga većina to čini dok su same doma. Stišajte mobilni, zatvorite vrata sobe i krenite u istraživanje tela.

3. Klitoris
Orgazam putem klitorisa za mnoge je žene mnogo jednostavnije postići od onog vaginalnog za koji su vam potrebna pomagala. Ako ne znate, klitoris je ona mala izbočina prekrivena kožicom koja se nalazi odmah iznad vagine i vrlo je osetljiva na dodir. Nežno trljanje klitorisa vrlo će brzo izazvati osećaj prijatnosti. Mnoge žene su priznale kako im čak više prija trljanje područja oko i iznad klitorisa, zato isprobajte sve opcije.

4. Lubrikanti
Baš poput masaže dodiri su mnogo nežniji i istančaniji ako su podmazani lubrikantom. Postoji više vrsta lubrikanata, od onih na bazi vode, preko uljanih, a na vama je da otkrijete koji vam najviše odgovara. nanesite ga na dlanove te premažite celo intimno područje i pratite šta će vas najviše uzbiditi.

5. Pornografija i erotika
Scene seksa nisu samo rezervisane za muškarce. I žene se uzbude na gola tela i sam čin polnog odnosa zato se ne libite pripremiti film ili pak pokoju fotografiju koja će uzburkati strasti. Verovatno ste već itekako svesne koje scene vam odgovaraju, a koje ne želite gledati.

Nadlanu / zadovoljna

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.