Top 5 rečenica: Boleće ga, ali ovo su stvari koje mu ne smete prećutati!

Seks? Nemoj sad molim te!

Pa šta ako niste raspoloženi na seks, i njemu se to događa. Nemojte siliti sebe na nešto što vam u datom momentu ne odgovara. Recite mu da biste se radije mazili ili izašli u šetnju. Ako vas voli, to neće shvatiti kao uvredu.

Od tebe očekujem…

Morate mu staviti do znanja šta je ono što očekujete od njega i vaše veze. Pogotovu ako niste sigurni da je on onaj pravi, onaj pored kojeg biste se ušuškali do kraja života.

Da, volim, ali ne tebe…

U vezi ste godinama i od vas se prosto očekuje da volite partnera s kojim ste, ali… Šta ako se u nekom momentu pojavio čovek za koga vam ne treba puno razmišljanja, jer ste sigurni da baš njega volite! U tom slučaju, otvoreno razgovarajte s partnerom i recite mu šta osećate. Biće besan, ali je to poštenije nego da živite u laži.

Iznervirao si me…

On mora da zna da vas neke stvari nerviraju. Ma koliko ga voleli i trpeli njegove ispade, u jednom momentu ćete pući, i to se neće lepo odraziti na vašu vezu.

Pusti me da dišem!

Volite da provodite vreme s njim, ali ne želite da izgubite sebe u celoj toj priči. Recite mu da vam treba prostora i da biste malo otišli u šetnju sa prijateljicama. Uostalom, i on ide s drugarima u “štetu” i očekuje od vas da to prihvatite.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još