Banda Panda IV B-Day Party

Ovogodišnja tema žurke je džungla, a u saradnji sa vizuelnim umentikom Nikolom Pavlovićem za 10. oktobar je pripremljen poseban vi-džejing, dok je u njegovoj režiji kreiran i video koji najavljuje rođendan beogradskog dua. Specijalno za žurku pripremljena je i scenografija za koju je ove godine zadužen Emir Esh Šehović, poznati umetnik iz Tuzle.

Banda Panda je nezavisna grupa mladih umetnika, poznata po svojim autentičnim žurkama, na kojima muzički program uvek prati i umetnički performans. U poslednje četiri godine njegovi članovi Johana B i Dušan Lilić nastupili su kao podrška brojnim inostranim di-džejevima među kojima su Lindstrom, Matthew Dear, Makam, Boris Werner i mnogi drugi, a na svojim žurkama ugostili su gotovo sva poznata imena srpske underground elektro scene. Osim di-džejeva grupa mladih umetnika, okuplja i brojne talentovane dizajnere, arhitekte i pisce.

Dušan Lilić se na muzičkoj sceni pojavio 2008. godine, a dve godine kasnije osnovao je pokret Banda Panda, koji je za kratko vreme postao prepoznatljiv party brend među beogradskim klaberima.

Johana B je vizuelna umetnica i di-džej. Njen muzički stil varira od deep i house muzike, pa sve do zvuka Detroit i acid tehna.

http://www.gradbeograd.eu

Pogledajte još