Sve je bilo kao u bajci, a onda se porodila i njena mračna tajna je isplivala na videlo...

Jedna žena je morala da prizna svom mužu da ga je prevarila na svojoj devojačkoj zabavi, i to sa striperom patuljastog rasta. Ona bi ovu tajnu ponela sa sobom u grob, da te kobne večeri nije zatrudnela. I tako je njen suprug sve vreme mislio da čeka njegovo dete dok se nije porodila i na svet donela patuljka.

Španski mediji izveštavaju da se žena porodila u jednoj bolnici u Valensiji, ali je odlučila da ostane anonimna. Do preljube je došlo početkom godine, a njen muž je sve vreme verovao da je beba njegova.

Za njenu preljubu nije znao niko,pa čak ni njene najbliže preijateljice. Ali, kada je uzela sina u ruke, slomila se i priznala sve.

Mama bi možda i mogla da nastavi da krije strašnu istinu, da dete nije rođeno sa hipopituitarizmom - patuljastim rastom.

Jedan od tamošnjih patuljastih stripera objašnjava da oni često idu na takve zabave zajedno sa striperima normalnog rasta, ali da ne zna ni jednog kolegu koji bi mogao da bude potencijalni otac.

- Mora da nas ima oko desetak koji se time bavimo u Španiji. Ali to su muškarci u četrdesetim i pedesetim godinama, i ko bi želeo da spava sa tako starim muškarcem. To je uglavnom sve šala i žene se najčešće veoma stide. Zapanjen sam da je neko ostao trudan na taj način, i da je to krila čak i od najbližih prijatelja - kaže anonimni patuljasti striper.

Izvor: žena.blic.rs

Pogledajte još