KO su najbolji ljubavnici?

Ako vam je seksualni život zapao u dosadu i imate osećaj da bi pod hitno trebalo nešto da menjate, nije loše poslušati savete drugih žena na temu- koji muškarci su najbolji u krevetu.

Ankete su pokazale da, na primer, muškarce zaposlene u finansijskim ili kompjuterskim sektorima treba zaobilaziti u širokom luku, jer će ga učiniti još dosadnijim.

Bez obzira na to što će zvučati kao totalni stereotip- među svim zanimanjima kao najatraktivniji seksualni partneri proglašeni su- kamiondžije i vozači autobusa.

Naime, oni su skloni prljavom govoru u krevetu, što se u kratkim aferama pokazalo kao vrlo poželjno, a na listi su im se, prilično iznenađujuće, vrlo približili advokati, kojima su dragi eksperimenti u krevetu, što je takođe poželjno ponašanje.

Ne čudi da su na vrhu top liste najdosadnijih muškaraca računovođe i teleoperateri, a tamo ih je postavila potpuna neinventivnost i predvidljivost u krevetu.

Za kraj, razmislite i o prodavcima nekretnina- oni u životu prosečno imaju 21 seksualnu partnerku, što je triput više od proseka ...

Nadlanu / izvor: 24sata

Pogledajte još