MUŠKARCI KONAČNO OTKRILI: Ovo se ne usuđujemo da tražimo u krevetu!

Grupni seks je nešto što bi sasvim sigurno bilo ludo iskustvo. Ipak, nikada nisam bio s nekom kojoj bi to mogao predložiti, kaže 24- godišnji Daniel.

Na prvu loptu rekli bismo da su žene te koje “bi trebale biti” stidljive.

Ipak, lako se možemo prevariti. I muškarci su otkrili da su stidljivi ponekad, posebno kada dođe vreme za “vrući ples na hladnim pokrivačima”.

“Preuzmi kontrolu nada mnom! To uvek moram da pažljivo sročim da ne izgubi svrhu”, kaže 27- godišnji Dejan.

“Grupni seks je nešto što bi svakako bilo ludo iskustvo. Ipak, nikada nisam bio s nekom kojoj bi to mogao predložiti'',kaže 24- godišnji Daniel.

“Voleo bih da jednostavno mogu pitati za oralni seks, bez onog groznog osjećaja da tražim ” da me usluže” '', tvrdi 26- godišnji Andrej.

“Želim da žena bude agresivnija i kreativnija i da preuzme kontrolu. Znate koliko teško može biti reći ženi da želite od nje da bude spontanija”, kaže Mladen (29).

“Uvek sam želeo da zavežem devojku, ali to se ne usudim pitati. Volim da gledam kriminalističke serije, pa sam svestan kako bi to izgledalo “, kaže 21- godišnji Velibor.

“Volim kada cura priča “prljavo”, ali bojim se to je pitati da ne bi krivo ispalo”, zabrinuto će 26- godišnji Tomislav.

“Volim da se mazim nakon seksa, ali ne želim to da joj kažem. Nije to nešto što želite da kažete kada su muškarci ti koji su na glasu da to ne vole”, kaže 29- godišnji Sale.

Nadlanu / Izvor: Portal Oko

Foto: Nadlanu Arhiva