Nedeljni horoskop (ponedeljak 13. oktobar - nedelja 19. oktobar)

OVAN

Kad se sve stavi na papir sa stavkama odmah je lakse razmišljati šta dalje. Imate na umu nove ideje. Privatan posao će ove nedelje biti osnovna tema vaših poslovnih dešavanja. Imaćete i nekogako će vam tražiti pozajmicu. Verovatno jedna Riba. Emotivno nesuglasice u braku. Čuvajte decu i njihovo zdravlje, osetljivo je. Vi morate da obratite pažnju na pozitivan stav preme životu. Tu je pravi lek.

BIK

Potrebno vam je razumevanje oko poslovnog projekta. Retro Merkur može dosta toga da vam pokvari a najviše saradnju sa jednom Škorpijom. Budite oprezni. Novac obično očekujte krajem nedelje. Emotivno je potrebno da se aktivirate više na polju zabave kako biste pokrenuli svoj ljubavni život. Bikovi u braku razmišljaju da obraduju partnera, verovatno sa nekim poklonom ili putovanjem. Zdravstveno ste odlično.

BLIZANCI

Saradnja sa Ovnom ili Jarcem vam može pomoći. Dobru komunikaciju imate sa Lavom. Sredina nedelji povoljna za novac i otvaranje novog posla i projekta. Izgleda da vam se stvari polako otvaraju na polju karijere. Morate da se oslobodite nekih unutrašnjih strahova. Idealno bi bilo da se upoznate sa nekom osobom koja je oslobođena svih predrasuda. Tada jedino možete da doživite pravu emociju. Idealna osoba za sve slobodne bila bi Lav ili Škorpija. Zdravstveno pazite na sinuse.

RAK

Preko nedelje moguće promene na finansijskom nivou. Bilo bi dobro da porazgovarate sa nekim iz Vašeg poslovnog okruženja, da vam pruže podršku. Veoma ste talentovani i u ovom periodu nadahnuti. Imate veliku šansu da napredujete. Emotivno ste raspoloženi i dalje za samoću ako ste bez partnera. Oni u braku imaju više sreće. Nedelja vam je dobra za neki izlet, etno selo...Zdravstveno ste u principu dobro, mada, savet vam je da se okrenete pozitivnijim mislima. Čelije vam zdravije rade.

LAV

Oni koji su u braku ili vezi mogu očekivati odvojenost od partnera zbog posla ili bilo kojih drugih važnih neodložnih obaveza. Pred Vama je teža nedelja koja daje mnogo rada, preteran napor ali malo novca i zarade. Možda bi trebali da pronađete saradnika koji bi vam pomogao ili vas rasteretio. Saradnja sa muškom Vagom doneće novac i prosperitet Slobodan lav u ljubavi tokom nedelje očekuje osobu koja će biti iz njegove blizine. Verovatno je neki vetropirasti Blizanac. Čuvajte ruke. Opasnost od povrede.

DEVICA

Potreban vam je posao koji traži stalni angažman. Verovatno ćete imati dosta ponuda ali nikako da se stabilizujete. Reto Merkur Vaš vladar će učiniti svoje. Oni koji treba da započnu nešto novo bolje da odlože. U ljubavi stanje je tako da ako ste u braku partner ono što duguje Vama ima mogućnost da se to i vrati. Recimo obećanje da vas izvede u neki luksuzni restoran. Ukoliko ste slobodni onda poziv stare ljubavi koji toliko dugo čekate. Zdravlje je u principu dosta dobro.

VAGA

Morate da radite vredno tokom nedelje kako biste otvorili novi put sebi, svojim poslovnim vizijama. Čini se, da su se neke Vage baš uspavale. Imate saradnju sa ambicioznim osobama poput Jarca, Bika, Ovna,Škorpije sa kojima možete da ostvarite svoj put. Petak važan dan za novac. U ljubavi ste verni i nemate nameru da tražite dalje. Vi ste osoba koja kada stekne sigurnost i sreću sa jednom osobom nemate nameru dalje da se izlažete ,,izazovima“. Zdravstveno povedite računa o stomaku, kilogramima.

ŠKORPIJA

Sredina sedmice će biti značajna za papire, dokumenta ili ako planirate da idete na put u inostranstvo. Saradnja sa Ribama može biti značajna posebno ako ste van zemlje. Planeta koja predstavlja rad, posao je u retro hodu pa još u Vašem sazvežđu. Može vam vratiti dobre stare klijente ili problem u komunikaciji sa klijentima koji nemaju svoj plan i ideju šta da rade. Emotivno želite miran život u svojoj porodici. Slobodne Škorpije moraju da uđu u vezu sa osobom sa kojom imaju viđanje duži period. Zdravlje je za sada dobro.

STRELAC

Budite uporni u ideji i poslu koji ste zamislili da sprovedete tokom nedelje. Imate podršku svih koji su oko Vas. Vi prijate okolini jer svojom snagom entuzijazma dajete sve od sebe. Novac Vas voli. To je najvažnije ali i Vi volite novac. U ljubavi niste u nekom otežanom periodu. Sada je vreme da se smirite i pokrenete svoje unutrašnje kvalitete. To važi i za one koji su u vezi ili braku jer partner od njih očekuje sve. Zdravlje vam je pomalo problematično. Više vežbajte.

JARAC

Pomoć i podrška prijatelja za Vas je nešto najvažnije. Imaćete sa svih strana. Svi očekuju ono najbolje od Vas ali i oni negde vide sebe pored Vas. Interesantno. Delovali ste prilično tiho, ne zapaženo a sada vam svi nude svoju podršku, pomoć. Moć je na vašoj strani. Iskoristite ovaj period. U ljubavi ste zanemarili jednog Blizanca. Bik vam je izazov i strast. Oni koji su u braku žele da se opuste uz neku dobru muziku ili dobar provod. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Novac od sredine nedelje a dan kao subota će biti dobar za posao sa inostranstvom. Vodolije koje rade poslove zahtevne kroz zanat ili stalno putovanje, moraće da obustave jer nisu aspekti naklonjeni previše. Sačekajte narednu nedelju kada vam se osmehne sreća i saradnja sa uticajnim osobama. U ljubavi ste totalno zahladneli. Verovatno niste preterano zainteresovani za neko vezivanje. Oni koji su braku imaju bolju klimu u kuću. Porodica i partner sve čine da se osećate najbolje moguće. Zdravstveno ste opterećeni promenom vremena.

RIBE

Budite realni u svojim stavovima. Novac vam predstavlja problem ali nije toliko loše u odnosu na druge. Vi biste da se okrenete novim trendovima u poslu u modi u trgovini, umetnosti. Mnogo njih vas ne razume ali to nije ništa novo. Vi idete svojim putem. U ljubavi ste sanjar i naićete na jednog Raka koji će vam pružiti svu nežnost ovog sveta. Oni koji su u braku više brinu o svom fizičkom izgledu nego o samom odnosu sa partnerom. Zdravlje vam je stabilno dok sami sebe ne iznervirate.

Pogledajte još