Teška saobraćajka kod Zagreba: Popularni glumac iz "Audicije" usmrtio ženu!

Sinoć oko 20 sati bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović učestvovao je u udesu u kojoj je jedna žena izgubila život, a on je zadobio lakše povrede.

Nakon što je neoprezni vozač oborio svetleće znakove koji su označavali radove na mostu i potom pobegao, na te znakove je autom naleteo drugi vozač, a tom prilikom mu je pukla guma. Kada su on i dve saputnice izašli da promene gumu na vozilu, na njih je automobilom naleteo Hadžihafizbegović.

Od težine povreda jedna žena je preminula u bolnici u Novoj Gradišci, a i sam Hadžihafizbegović je hospitalizovan sa lakšim povredama.

Dnevni avaz je pokušao da od glumca dobije komentar, na šta im je on rekao da "nije puno povređen, ali da ne može da priča". On se trenutno nalazi u bolnici u Novoj Gradišci.

Emir Hadžihafizbegović publici u regionu poznat je po ulozi u kultnoj predstavi "Audicija", koju je odigrao sredinom osamdesetih. Igrao je u filmovima "Otac na službenom putu", "Hajde da se volimo2", "Grbavica", "Karaula", "Turneja", "Smrt čoveka na Balkanu", "Odumiranje"...

Izvor: Dnevni avaz/Blic

Pogledajte još