Modna pravila za sva vremena!

Ma koji stil da preferirate, trebalo bi da se pridržavate ovih pravila, za koje stručnjaci tvrde da nikada neće biti out:

KVALITETNI KOMADI U NEUTRALIM BOJAMA. Apsolutni must-have u ormaru svake dame koja drži do sebe i svog stila su klasični odevni komadi poput male crne haljine, bele košulje, farmerica i crnih salonki. Za njih ne žalite nove! To su komadi koji jednostavno ne izlaze iz mode i u kojima ćete uvek biti dobro odeveni.

ODEĆA PO VAŠOJ MERI. Vodite računa o krojevima koji najbolje pristaju vašoj građi. Nemojte slepo pratiti modne trendove već ih pokušajte prilagoditi onome u čemu se vi najbolje osećate i izgledate.

PAMETAN SHOPPING. Investirajte u par kvalitetnih i bezvremenskih komada koje možete nabaviti i na rasprodajima ili sniženjima. To je mnogo bolji izbor nego gomila krpica koje ćete možda nekada obući.

MODNI DODACI. Dobro odabran modni dodatak poput tašne ili cipela, vašem stajlingu će dati završni pečat, osvežiti svaku kombinaciju i pomoći da izgledate kao milion dolara. Zato se slobodno ponekad počastite kvalitetnijim i luksuznim asesoarom koji će vas pretvoriti u pravu stilsku ikonu.

ISTAKNITE NAJBOLJE NA SEBI. Iako vas majka priroda možda nije nagradila uzanim strukom, vitkim nogama ili bujnim grudima, ali sigurno imate neke druge kvalitete poput kose, savršene guze. Bitno je da znate istači ono što je najbolje na vama.

NE PLAŠITE SE BOJA. Istina je da sa neurtalnim bojama nikada ne možete pogrešiti, ali se nemojte bojati ni jarkih boja, koje gotovo svima dobro pristaju i osvežavaju svaki look.

ljepota.ba/Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.