Nemate love? Ovo smesta uradite i pare će se "namnožiti" garantovano!

U ovo doba krize koja nikako ne prestaje, dobro je znati sve načine na koje možemo privući novac u svoj dom.

Za početak, u delovima stana u kojima najčešće obavljate poslove vezane za finansije koristite žive boje – područje novca naglašava se zelenom i ljubičastom. Ljubičasta je boja bogatstva, a zelena rasta i vitalnosti.

Na primer, u kuhinju stavite činiju s grožđem, mešanim belim i crnim koje će zapravo imati upravo dve boje novca, a van sezone dobro će poslužiti i neka lepa replika od stakla ili obojenog drveta.

Glavni savet feng shui-ja vezan za novac je – pažljivo rukujte novcem. Nemojte imati zgužvane novčanice, sitniš rasut na sve strane i račune razbacane po raznim fijokama. Neka vam novčanice budu uredno složene, račune stavite u futrole živih boja ili lepe koverte, a držite ih na levoj strani pisaćeg stola – to je mesto novca u radnom prostoru.

Ne zaboravite još jednu važnu stvar – novac je vrsta energije koju trebamo imati i omogućiti joj protok. Svako veče provedite par minuta u zahvalnosti za sve što imate i razmišljajući šta ćete pokloniti drugima. Što ste zahvalniji za ono što imate, dolaziće vam više novca, a poklanjanjem novca ili vremena drugima osiguravate dobar protok energije.

Pa sad, šta vas košta da probate, ne možete da izgubite ono štoo nemate, a možda stvarno i upali i pare počnu da stižu!

Izvor: metro-portal

Foto: yayimages