Pocepao je beskućniku natpis za pomoć, ali je imao dobar razlog za to

0

Mađioničar Rob Anderson prišao je beskućniku na ulici i počeo da cepa njegov natpis za pomoć. On ga je gledao u neverici, a onda je usledilo iznenađenje.

Kad čujete da je neko beskućniku iscepao natpis kojim on traži pomoć, teško da će vam na pamet pasti dobročinstvo.

Ipak, upravo je ono bilo u pozadini priče koju je objavio mađioničar Rob Anderson. Njegov video, naslovljen “Mađioničar pocepao znak beskućniku!”, dosad je, između ostalog zahvaljujući i bombastičnom naslovu, prikupio više od pet miliona pregleda, a Anderson je i to iskoristio kako bi dodatno pomogao.

U videu se može videti kako Anderson prilazi beskućniku Alanu McKrackenu, čoveku koji se “uvek osmehne strancu čak i ako mu on ne udeli novac”. Zamolio ga je da mu pokaže natpis kojim traži pomoć od prolaznika i potom je počeo da ga cepa. McKracken ga je u neverici gledao kako to radi, dok nije došlo vreme za iznenađenje.

Anderson je poručio da je želeo da nasmeje i razveseli čoveka koji uvek nesebično deli svoj osmeh, a nakon što je više saznao o njemu, pokrenuo je i kampanju za svog novog poznanika, pomoću koje je dosad skupljeno više od 37.000 dolara.

Izvor: Index.hr

Foto: printscreen/youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.