fbpx

Prilika za prvi posao na regionalnom sajmu zapošljavanja i obrazovanja

Budući da je nedostatak radnog iskustva ozbiljna prepreka za mlade ljude koji su u potrazi za prvim zaposlenjem, ovogodišnja ponuda poslova i edukativnih programa na sajmu će im biti prilika da započnu svoj profesionalni razvoj.

Online sajam već petu godinu redom organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje i obrazovanje u regionu – iz Srbije sajt Poslovi.infostud.com, u saradnji sa Infostudovim sajtovima posvećenim obrazovanju -NajStudent.com i Prijemni.infostud.com, portal MojPosao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Tokom osam dana trajanja sajma posetioci će 24 sata dnevno iz svojih domova moći da „obilaze“ štandove poslodavaca i upoznaju se sa aktulenim ponudama poslova, kao i sa izborom kurseva i obuka važnih za razvoj karijere. Osim toga, posetioci će putem chata moći da postave pitanja predstavnicima kompanija, ali i da prate i okrugle stolove i radionice na kojima će se obrađivati aktuelne teme iz sfere zapošljavanja. Kandidati će moći iz prve ruke da saznaju kako da napišu dobar CV, kako da se pripreme za razgovor za posao, da se informišu o karijernom razvoju tokom celog života i pokretanju startapova, a radionicama će moći fizički da prisustvuju u prostorijama kompanije Link group u Zemunu, Cara Dušana 34, ili da ih prate putem live streaminga.

Među izlagačima su na sajmu su kompanije : Philip Morris International, VIP mobile, Ernst & Young, Sberbank Srbija, Swarovski, Smith Micro Software, Naftna industrija Srbije, Nestle, Nelt, Telenor, eFront, Lidl, Vip mobile, PKC Wiring Systems, Trizma, Cooper tire Rubber Company.
Edukativne programe će predstaviti Francuski institut u Srbiji - Campus France, Ambasada Kanade - Education in Canada i Ambasada Australije - Australian Trade Commission.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.