Beogradska premijera "Novembarskog Čoveka"

0

Poznat pod kodnim imenom „Novembarski čovek“, Piter Devero (Pirs Brosnan), izuzetno je opasan i vrhunski istreniran bivši CIA agent, kojeg će misija vrlo lične prirode povući iz penzije. Mora da zaštiti vrednog svedoka, Alis Furnije (Olga Kirilenko), koja bi mogla da otkrije šta se krije iza decenijama stare zavere.

Uskoro otkriva da je i sam postao meta svog bivšeg prijatelja i saradnika, Dejvida Mejsona (Luk Brejsi). Rastu sumnje u postojanje dvostrukog agenta i Devero više nikome ne može da veruje. U ovoj špijunskoj igri više nema pravila.

Novembarski čovek je špijunski triler današnjeg vremena. Mračan je i realističan, a istovremeno veran kultnim filmovima špijunskog žanra. Piter Devero je bivši agent koji sada živi mirnim i povučenim životom, a glumi ga Brosnan, poznat kao Džejms Bond ’90-ih, koji je vrlo iskusan u ulozi špijuna.

Pored Brosnana u filmu igraju i Olga Kirilenko ali i naši doajeni glumišta Lazar Ristovski , Dragan Marinković i Miloš Timotijević dok režiju potpisuje Rodzer Donaldson.


Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.