fbpx

Neda Ukraden prokomentarisala tekst koji je objavio Dejli Mejl

Neda Ukraden, koja je, imitirajući Bijonse u crvenom bodiju i halterima, briljirala u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, izazovnim nastupom ne samo da je uzdrmala domaću javnost već se za njen performans čulo i van granica naše zemlje!

Naime, britanski Dejli mejl objavio je članak o srpskoj pevačici i njenoj transformaciji sa upozoravajućim naslovom „Pazi se, Bijonse! Bakica od 64 godine igra uz tvoju pesmu u korsetu i halterima!“.

Pozvali smo Nedu da čujemo od nje da li i sama smatra da u seksi donjem vešu predstavlja opasnost po američku pop zvezdu, a ona se iznenadila kad smo joj rekli da je njena umetnička tačka osvanula i u britanskoj štampi.

- Ma da li je moguće? Drago mi je što je moj prvi nastup toliko zatalasao javnost. Bijonse mi je veoma simpatična, bila sam na njenom koncertu u Beogradu prošle godine i sve mi je to delovalo savršeno, ali ako treba s nekim da se poredim, onda je to Tina Tarner, jer sam joj najsličnija. Jeste da imam neki svoj specifičan stil pevanja, ali ta njena energija i životna borba uvek me je podsećala na moju sopstvenu - rekla je Ukradenova i naglasila:

- Potrudila sam se koliko sam mogla za tako malo vremena! Bijonse je taj nastup za dodelu MTV nagrada 2009. godine spremala sigurno mesecima, a ja sam morala da skinem pesmu i koreografiju za nekoliko dana. Drago mi je da se to dopalo publici i žiriju, a nakon ovog nastupa telefon mi je neprestano zvonio. Čini mi se da toliko čestitki nisam dobila u čitavoj karijeri - zaključila je jedna od najvećih zvezda nekadašnje Jugoslavije, a prenosi Kurir.

Dok se strasti posle njenog prvog nastupa ne stišavaju, Neda se već ozbiljno posvetila svom sledećem zadatku.- Trudim se oko svakog nastupa, zbog publike i zbog sebe, jer neću da se brukam! Opet ću izazvati šok jer pripremam mjuzikl „Čikago“, piše Kurir.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.