Pamela Anderson demantuje da je u dugovima

LOS ANĐELES, 29. septembra 2009. (Beta) - Američka glumica Pamela Anderson demantovala je medijske navode da duguje više od milion dolara građevinarima koji su radili na njenoj kući, objavljeno je na sajtu emisije Akses Holivud.

"Ti navodi su neistiniti i ne mogu da verujem da su postali medijska tema. Zapravo sam dirnuta koliko su brige ljudi izrazili zbog ovoga", navela je glumica u saopštenju. "Istina je da sam u sukobu sa nekim preduzetnicima koji rade na mojoj kući. Razlog za to je činjenica da, nakon što sam platila milione dolara za izgradnju kuće, i dalje dobijam račune od preduzetnika. Moji advokati analiziraju urađene radove kako bi ustanovili da li su računi opravdani", objasnila je.

"Ako jesu, biće plaćeni. Ako nisu, neće. Samo mi je žao što se ovaj preduzimač okrenuo medijima, posebno u trenutku kada sam radila van zemlje. O ovome ranije nisam javno govorila jer nisam želela da nekome napravim neprijatnost", dodala je. Glumica se osvrnula i na medijske navode da ima problema i sa plaćanjem poreza. "U drugoj stvari, napravljene su greške u proračunu poreza koji dugujem i sada smo u proceduri čiji je cilj da se sva poreska dugovanja plate. U svakom slučaju, finansijski sam obezbeđena i želim da se zahvalim svima koji su izrazili brigu za mene zbog takvih glasina", zaključila je.

Pogledajte još